AKTUELNO

Filip Car i Aleksandra Nikolić, uskoro će postati roditelji, ali se buduća mama još uvek dvoumi o prihvatanju oca svog deteta u svom životu.

Aleksandra razmatra da li da pruži šansu Filipu, s obzirom na njegove ranije ispade i priznanje o prevarama sa drugim devojkama.

Ona se sada konsultuje sa prijateljima, pišu domaći mediji, jer treba da donese važnu odluku, ali još uvek nije sigurna da li je Filip zaista spreman da se promeni.

Foto: Pink.rs

- Aleksandra je drugarici rekla da hoće Filipu da da šansu. Sad kad je beba na putu normalno je da drugačije gledaju na neke stvari. Ona kao majka hoće najbolje za svoje dete, ali je sad problematrično to što sumnja da li se Car zaista promenio. Ubeđuje je da će da bude tu za nju i za dete, ali i dalje kao da ne verujem da može da se promeni. Rekla mi je: "Daću mu šansu! Moram! Svakako sam obazriva jer ne želi da prolazim kroz one traume! Ceo svet zna šta mi je priređivao, ono najvećem neprijatelju ne bih poželela" - priča izvor i dodaje:

- Sad je samo pitanje vremena kad će da se dogovore oko svega. Aleksandra ima želju da osnuju stabilnu porodicu, a na Caru je sada da pokaže svoju stranu. Na kraju krajeva, uvek mogu da se rastanu i da se dogovore kako će on da viđa dete. - završava izvor za Republiku.

Podsetimo, izvor za Alo! otkrio je da se po ultrazvuku može videti da beba neverovatno liči na Filipa.

Foto: Instagram.com

- Aleksandra vodi trudnoću privatno i ima na raspolaganju najbolje ultrazvučne mašine, a poslednji ultrazvučni pregled ju je i nasmejao i rasplakao. Ne samo da je potvrdila ono što je videla i radnije, a to je da je beba ista Filip već je ostala u šoku koliko je snimak jasno pokazao devojčicu koju će roditi sredinom aprila - navodi izvor i dodaje da je bebica gotovo sve povukla na oca.

- Njihova ćerkica ima isti oblik glave kao Filip, njegov nos, usne, a ono što je još smešnije nedeljama drži ruku na licu baš onako kako to Filip radi dok spava. Aleksandra i dalje voli Filipa, pa joj ne smeta što beba liči na njega. Očekivala je da će tako biti i najbliži su joj govorili da prve ćerkice u najvećem broju slučaja povuku na očeve - zaključuje izvor.

Autor: N. Ž.