AKTUELNO

O svadbi Slobe i Jelene Radanović ne prestaje da se priča, a pevač je sinoć napravio gala veselje gde su ujedno i obeležili 1. rođendan sinu Damjanu.

Naime, Sloba i Jelena su napravili veliko slavlje na kom su prisustvovali porodica, prijatelji i veliki deo kolega sa estrade.

Foto: Pink.rs/N. Brajović, E-Stock/Časlav Vukojičić

Jelena Radanović je, inače, za svadbu ponela dekoltiranu venčanicu, koja joj je sjajno pristajala, a Sloba i ona bili su presrećni zbog svadbenog veselja. Sloba je kako dolikuje bio među najveselijima, a u ovom važnom trenutku izabrao je da mu kum bude dugogodišnji menadžer Goran Lekić Leka.

"Kum nije dugme", glasilo je komentar na Instagramu, gde Leka pevaču namešta kravatu.

Podsetimo, Jelena i Sloba su se pre dve godine zakleli na večnu ljubav pred Bogom, a potom obavili građansko venčanje, međutim, sada su rešili da to proslave sa brojnim zvanicama.

Radanović nije ništa prepuštao slučaju niti štedeo, pa je za ovu priliku odrešio kesu, te iskeširao 70.000 evra na salon, dve različite dekoracije, svadbenu i rođendansku, i propratne mladenačke troškove u koje spadaju Jelenina haljina i njegovo odelo.

Foto: Instagram.com

- Kao i svaka žena, Jelena se više bavila izborom sale gde će da upriliče njima najbitniju svečanost, pa je izbor pao na svečanu salu na Adi Huji, gde se takođe nalazi njihov restoran. Jelena je izabrala dve dekoracije jer je, osim svadbe, i rođendan njihovog sina Damjana, koji će imati poseban kutak, kao i tortu. Pored toga, Jelena je birala haljinu za sebe, ali se bavila i Slobinim odelom jer on zbog nastupa nije imao vremena da se posveti tome. U suštini, na kraju, kad se dodaju i oni popratni troškovi za ovakvo gala slavlje, pevač je iskeširao skoro 70.000 evra - rekao je izvor za "Republiku".

Među gostima su brojne poznate ličnosti, a par je zvanicama na svadbu slao obaveštenje da ne smeju ništa da kače na društvene mreže, a na svadbi između ostalih da prisustvuju Slobini gosti iz Zrenjanina, kao i prijatelji i rodbina sa mladine strane. Inače Sloba i Jelena nedavno su obeležili drugu godišnjicu braka, s obzirom na to da su se na Dan zaljubljenih venčali u crkvi na Zlataru. Dok su izlazili iz manastira, čula se pucnjava, iako nije bilo mnogo zvanica, najbliži su zapucali iz pištolja.

Autor: N. Ž.