AKTUELNO

Zaintrigirla javnost!

Jelena i Slobodan Radanović odlučili su da proslave rođendan sinu Damjanu i istog dana da naprave veliko svadbeno veselje koje nisu pre dve godine kada su se venčali pred Bogom.

Pevač i njegova supruga, po svemu sudeći, napraviće gala svadbu i sada se uveliko bave organizacijom veselja. Međutim, Jelena ima dosta poteškoća pošto njen suprug neće da obuče bilo kakvo odelo, već posebno.

Naime, Sloba je tražio maslinastozeleno odelo s obzirom na to da ovu boju kao i maskirnu garderobu obožava. Kako bi mu ispunila ovu želju Jelena je odlučila da pomoć potraži od svojih pratilaca na Instagramu kojima se požalila da nije problem samo boja, već i veličina s obzirom na to koliko je Radanović krupan:

Foto: Instagram.com/jeja_radanovic

Gde ima maslinasto odelo u broju 58? Ženi mi se muž - napisala je Jelena, a zasigurno je dobila dosta odgovora. Ipak, nije poznato da li je uspela da nađe odelo za svog supruga.

Kako se spekuliše, Jelena i Sloba svadbu će napraviti u utorak, a očekuje se veliki broj poznatih ličnosti.

Pevač i njegova supruga Jelena nedavno su obeležili drugu godišnjicu braka, s obzirom na to da su se na Dan zaljubljenih venčali u crkvi na Zlataru. Nedugo potom su se u tajnosti venčali i u opštini.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs