AKTUELNO

Ne štedi reči!

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je u Šiša baru Anđela Rankovića koji je progovorio o vezi sa Anitom Stanojlović, kao i o odnosima u Beloj kući.

Ono što sam rekao Aniti, nakon tvoje recitacije, bilo je ono što si rekao, a to je da iako su mnogi mislili da je između tebe i Anite nešto kratkog daha, rekao si da ćeš da se boriš da to opstane i nakon rijalitija - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Prognozirali su da će to da traje pet dana, dve nedelje. Neki čekaju i dalje, ali nema. Nema šta, to je to, odlučio sam da budem s njom, lepa mi je, ne zanima me nijedna druga devojka. Lepo nam je, idemo korak po korak, lepo mi je u vezi sa njom, ne razmišljamo šta će biti za pet meseci, ma ni za mesec dana. U svemu tome znamo da želimo da nam veza potraje. Svako ima pravo na svoje mišljenje, mnogi su imali prognoze da će im nešto uspeti, pa nije. Anitu taj komentar (Kija Kockar) nije poremetio - rekao je Anđelo
Da li te nerviraju te neke, neki bi rekli slatke, kratkotrajne svađice koje najčešće ona inicira - pitao je Darko.
Imam prostora da to proguram sve dok je tako nešto sitno. Kada joj je dosadno, ona bi se posvađala, ali ne shvata da ako je učestalo, da to može da umori nekoga. Onda ja zbog svega toga uzmem i pokažem da ne traži problem negde gde ga nema, a za takve neke stvari imam strpljenja jer je mlada. Jesu u pravu, rekao sam joj i ja svašta i da je bahata, bezobrazna i razmažena, ali jeste razmažena - rekao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada smo se igrali i upoznavali, došlo je do kraće rasprave između Anite i Maje Marinković, gde joj je Anita otvorila oči i rekla da Anđelo ima isto mišljenje kao i ona. Kakvo je tvoje mišljenje o Maji - pitao je Darko.
Ne mogu da je poštujem, jer ona ne poštuje moju devojku. Sve ono što sam rekao sinoć za Jovanu, sve isto mislim za Maju. Ne dopada mi se, katastrofalno mi je to ponašanje, podlo, zlo, da ti u tim trenucima to radiš, čemu potreba?! Jako je cinična, omalovažava druge devojke, što?! Je l' smatraš da si najlepša?! Dobro, broj jedan si, ne moraš druge da omalovažavaš. Od celog tog sklopa, ne dopada mi se to što je radila Janjušu. Nikada ona za mene nije loše rekla, ali njeno ponašanje mi se ne dopada - rekao je Anđelo.
Ove nedelje nastavile su se rasprave tebe i Ivana Marinkovića, u jednom trenutku je bila bitna tvoja imovinska karta - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla je i Jelena, njegova žena, kaže da sam ja iskopmleksiran. Na snimku Ivan ispituje Matoru kakvo je moje imovinsko stanje. Jedu se, nije im dobro zbog toga. Oni nemaju predstavu koliko procenata ja imam u ovom mom lokalu. Što da ja Ivanu Marinkoviću ne kažem da sam sa 31 godinom kupio svoj stan?! Što da mu ne kažem?! I Matora i Ivan pokazuju koliko su sujetni i iskompleksirani. Ivan ima pik na Anitu zbog rijalitija jer je Matorin poltron i jer je izabrao stranu...Pokazali su sujetu jer neki drugi mladi ljudi imaju prednost u odnosu na njih, mislili su da ako on bude komentator, kako on naziva sebe, i u braku su, da su najbitniji - rekao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.