AKTUELNO

Iznela svoje stavove!

Pevačica Zejna Murkić, stala je pred premijeren kamere emisije ''Premijera Vikend Specijal'' i progovorila o pripremama za predstojeći nastup kojim će pokušati da ode na Evroviziju! Ona će se po treći put pojaviti na velikoj sceni sa pesmom ''Najbolja'' i očekuje dobar plasman. 

Otkrila je sve i o konkurenciji, spornim pesmama i učesnicima festivala, ali i tome ko joj je najinteresantniji:

Ne možeš da imaš jasne prognoze... Odlazak na Evroviziju je lutrija, svakome može da se desi, i ne mora da se desi. Ja se pripremam baš ozbiljno, ovo će biti moj treći nastup i mislim da sam spremna! Ne gledam na druge učesnike kao na konkurenciju, smatram da svako ko se nalazi tamo ima razloga zbog kojeg se nalazi. Posebno pominjem one koji su prvi put došli... jako je teško stati prvi put na tu scenu i takmičiti se! Nikoga posebno ne bih izdvojila, ali baš ako moram, odabraću Filipa Baloša, on se stvarno izdvaja... Taj momak je jako talentovan i zaslužuje svu pažnju - rekla je Zejna.

Foto: TV Pink Printscreen

Mlada pevačica se osvrnula i na famu koja je nastala oko Breskvice i njene pesme ''Gnezdo orlovo'' koju su neki prozvali da je ''genocidna''.

Ja mislim da svako bira pesmu po nekom svog nahođenju. Ne znam zašto bi ljudi nešto negativno kometarisali. Ako je pesma ušla u konkurenciju, neko je to tako odlučio i ne treba usopšte raspravljati o tome... Ja sam odgovorna za svoju pesmu i svako treba da bude odgovoran za ono što peva, isto tako, svako ima pravo da tumači pesmu onako kako želi, dodala je ona

Takođe, Zejna je progovorila i o učešću Martine Vrbos, hrvatske pevačice i negatvnim komentarima zbog učešća na srpskom izboru za pesmu Evrovizije.

Isti stav imama, ako je žena ušla u tamičenje znači da je sve po protokolu, ne treba niko to da kometraiše i da se pita što je neko ti gde jeste, kratka je bila Zejna.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju intervju, pevačica je podelila i jednu zanimljivost sa gledaocima i otkrila ko joj je stručni svetnik u izboru pesama.

Moja ćerkica je jako upućena u sve što se dešava! Ona sluša sve i ima svoje faze... prvo joj se dopala pesma Marka Mandić, a sada joj se sviđa Zorija... Ona je sa mnom birala i moju pesmu za takmičenje, konsultujem se sa njom oko svega. Ima jako istanlčan ukus, zaključila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs