AKTUELNO

Folk pevačica Dragana Mirković večeras u beogradskoj "Štark" areni održava drugi zaredom koncert povodom velikog jubileja - 40. godina blistave muzičke karijere. Jedna od gošći sinoćnjeg višesatnog koncerta bila je njena mlada koleginica Sandra Rešić, koja će imati tu čast da pred beogradskom publikom, rame uz rame sa Draganom, nastupi i večeras.

Sandra je stigla u "Štark" arenu, gde je kratko sa pripadnicima sedme sile sumirala utiske od noćas.

Foto: Pink.rs

Kada sam se popela na scenu, energija publike i Draganina energija ubile su mi tremu, nisam je uopšte imala, a kada sam sišla, ovako sam se tresla! Najbolji osećaj na svetu, nema boljeg osećaja. Ovo je, za sada, najveći uspeh u mojoj karijeri, da pevam rame uz rame sa njom - iskrena je Sandra.
Bilo je emotivno, ali sam se trudila da ne bude suza! Dosta sam plakala, hajde da se malo radujemo - poručila je pevačica.

Video: Pink.rs

Sandra se, inače, Dragani zahvalila danas putem Instagrama na prilici da sa njom, pred dvadeset hiljada ljudi, peva rame uz rame.

Velika mi je čast sto sam sinoć bila deo jubilarnog koncerta jedne dame, velikog srca i još raskošnijeg glasa, ZVEZDE kao što je Dragana Mirković. Hvala na ukazanoj prilici prvenstveno za poštovanje mog oca, a onda i mene. Uz duboki naklon hvala i voli te Sandra Rešić - poručila je pevačica.

Autor: pink.rs