AKTUELNO

Srpska glumica Eva Ras (83) dugo je već u celibatu, o čemu je svojevremeno otvoreno govorila za medije, a sada se, u emisiji "Magazin in" Sanje Marinković na Pinku, prisetila svojih ljubavnih dogodovština iz mladosti.

Kako je istakla, uvek su je privlačili oni manje lepi muškarci, dok su nju jurili zgodni momci.

Dok sam bila mlada, uvek sam volela male, krivonoge, zrikave, a ovi lepi muškarci bi mi prilazili da oteraju one, jer osećali su se ugroženo da ja, kao lepotica neka, biram one male, zrikave, krivonoge, o oni rmpalije, razbacani . prisetila se Eva i zasmejala sve u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Povela se polemika i o nevernim ženama i muškarcima, kao i tome da li su neverni partneri nužno loši bračni drugovi i roditelji, na šta je Eva rekla:

Porodica i ljubav su dve stvari. Ja jako poštujem ljude koji su privrženi porodici, bez obzira što varaju. Porodica i preljuba ne sme da se meša. Imam jedng prijatelja koji iz tri braka ima četvoro dece, uvek mu govorim:"Ti si kao muž bio grozan, ali kao otac si fantastičan". Znam mu i žene i ljubavnice, sve znam jer smo prijatelji. Svi želimo ne samo ljubav, nego i porodicu. Muškarci koji su promiskuitetni isto vole porodicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje da li preljubu u današnje vreme "treba legalizovati", Eva je rekla:

Preljuba je legalizovana. Jedna moja prijateljica je treće dete rodila tako što je čula da on ima ljubavnicu i tačno je znala na šta se on pali. Pozvala ga je, kada je došao spavala je sa njim, ostala trudna i ljubavnica je otpala. Morate da se borite za svog čoveka, ne možete ga ostaviti.

Autor: D.T.