AKTUELNO

Iskrena do koske!

Sandra Rešić, krupnim koracima korača ka estradnom vrhu te sve vičše pažnje skreće na sebe.

Ona je gostujući u emisiji ''Magazin In'' govorila na temu ''Moderne preljubnice'', pa je iznela svoje stavove i način razmišljanja. Kako je rekla, ona nikada ne bi prevarila osobu sa kojom je, već bi prvo raskinula pa uplovila u novi odnos!

Takođe, pevačica je otkrila i šta je sve radila zbog ljubavi:

Apsolutno sam radila svašta zbog ljubavi! Jednom dečku sam visila i čekala ga ispred zgrade, a isto tako, kada mi nešto nije odgovaralo, znala sam da pretim. Nikad nisam nanela zlo nikome, ali sam i te kako znala da držim svog čoveka pored sebe, započela je priču Sandra pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ako treba da me prevari, on će me prevariti u 3 i 15 popodne, neće uveče. Znam kako funkcioniše! To je nekom moje viđenje stvari. Ne idem do tog samog kraja, tu mi se uključi lampica, onda shvatim da od toga ''nema leba'', čak i da se meni možda neko svidi, pa mi zaigra u stomaku, odmah ostavim! To je kraj! Ne želim da bilo koga varam, rekala je ona i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada ne bih ušla u situaciju ''moderne preljubnice''. Smatra da je to ponižavanje mene kao ličnosti i kao žene. Ja kad poželim da varam, ja ostavljam čoveka sa kojim sam, rekla je ona!

Autor: Pink.rs