AKTUELNO

Progovorila o svemu!

Glumica Ljiljana Jakšić u 52. godini rodila je ćerku Dariju, o kojoj sama brine. O teškim situacijama kroz koje je prolazila kao samohrana majka, Ljiljana je pričala za medije.

Ona je preko noći postala heroj i neko kome se žene dive, zbog hrabrosti koju je imala kada je na svet donela ćerku u 52. godini života.

Dolazak ćerke Darije je upotpunio njen život do te mere da nije dozvolila da je poremeti činjenica da njen tadašnji partner ne želi da učestvuje u odgajanju deteta.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljiljana Jakšić suočila se sa finansijskim problemima tokom pandemije korona virusa, a govorila je o svom bivšem partneru sa kojim ima ćerku i koji nije u njihovim životima. Takođe, kada joj je ćerka krenula u školu prijatelji su skupljali novac za pribor.

Nisam baš odlučila da to bude u ovim godinama, nego su se okolnosti namestile. Od prvog trenutka i pre nego što se desilo i dan-danas, ja sam presrećna žena. Darijin osmeh, ne njena reč, već samo pogled i misao o njoj je nešto što mi čini život radosnim. Ni u trenucima kada mislim da ne stižem, da padam od umora, da ne mogu više, kad pomislim da mi je iscurila sva energija, kad je ona u pitanju nađe se snaga. A uvek je ona u pitanju. I kad radim - radim jer je to neophodno zbog nas dve, zbog naše male porodice. Kada idemo u obilazak ili gde već, potrudim se da njoj prija, da nju to nešto nauči, sva je akcija usmerena na to da njoj bude dobro, da nama bude dobro - rekla je Ljiljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs