AKTUELNO

Posle serije skandala, pevačica najavila povratak na muzičku scenu

Dunja Ilić, kontroverzna pevačica, od nedavno je promenila ime i sada je na svom zvaničnom Instagram nalogu, upisana kao Ajla Begović.

Kontrverzna Dunja, godinama unazad privlači pažnju domaće javnosti, a njen čuveni hit "šefica podzemlja", se i dan danas sluša.

Dunja je godinama unazad nizala skandale, a kako je i zvanično potvrđeno, ona je promenila veru i prešla u Islam.

Foto: Instagram.com/sasha______ivanovna

Nedavno, pevačica je dospela u žižu javnosti, zbog skandala sa svojom majkom, njih dve su se prema nezvaničnim informacijama fizički sukobile, a pevačica je nakon sukoba, nestala.

U medijima se pisalo svašta, mogli smo da pročitamo razne natpise i razne tvrdnje, o tome gde je Ilićeva, a ona se sada oglasila na svom Instagram profilu i najavila povratak na estradu.

Od danas zvanično počinjemo sa projektom oko nove pesme. Sutra je prva emisija u kojoj ću gostovati i govoriti o tome. Početak izgleda ovako, umorno, neispavano i prehlađeno - napisala je pevačica na gore pomenutoj mreži.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, pevačica je pre sukoba sa majkom, imala i orkšaj putem društvenih mreža, gde je iznela razne optužbe i brutalne uvrede na račun pevača Milana Stankovića:

Ako vam treba bilo kakva informacija o Milanu Stankoviću, ped*erčini za koje imam dokaze da je razvlačio maloletnike po svom stanu, samo mi javite. Mogla sam od njega mnogo da zaradim, lik je mnogo grozan i može da ide u svaki manastir, odvratan je - napisala je pevačica na svom Instagram nalogu.

Autor: Pink.rs