AKTUELNO

Ukućanka nije mogla da podnese uvrede jedne od takmičarki, pa je odlučila da napusti Belu kuću.

Kako je već mesecima privlačila svu pažnju medija, kao i pojedinih ukućana zbog njenih postupaka, a pre svega zbog veze sa oženjenim čovekom Slobom Radanovićem, Luna Đogani je nakon svađe sa Miljanom Kulić odlučila da spakuje svoje kofere i zauvek napusti Belu kuću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, Miljana je u razgovoru sa njom izjavila neke detalje iz života njenih roditelja, što je Lunu i te kako povredilo, toliko da je krenula da se pakuje.

Ja ovo definitivno ne mogu, ovo je bolesno. Ovo nije vredno mojih živaca, šta ja treba da radim, da budem rijaliti igrač? Pa to nije vredno mojih živaca, ni para - rekla je ljutito Luna.

Za njom je i Sloba počeo da se sprema da napusti rijaliti.

Foto: Pink.rs, Printscreen youtube

Ja uopšte neću da se raspravljam, ja hoću najnormalnije da izađem kroz ova vrata i to je to - rekao je Sloba.

Posle više od jednog sata drame njih dvoje su se ipak predmolislili, raspakovali i odlučili da ostanu u rijalitiju koji obara sve granice gledanosti u regionu.

Podsetimo se da su Luna i MIljana pre ove odluke imale žestoku raspravu u kojoj je Miljana i te kako otvoreno rekla sve što misli o njenim roditeljima i uz to iznela činjenice koje su javnosti već poznate, što je nju verovatno i podstaklo na ovu odluku.

K. Ristić

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'