AKTUELNO

Opšti haos!

Voditeljka Ivana Šopić po povratku sa kratkih reklama dala je reč Ivanu Marinkoviću kako bi prokomentarisao navode Marka Đedovića u razgovoru sa Anđelom Rankovićem kako su on i Jelena, kako je rekao, debili, kao i da on nije Matorin pravi prijatelj.

Baš tako kako je Matora rekla, to je to. Milenino mišljenje o ovome što je Marko rekao, to ćemo čuti. Samo da kažem, ja nisam u orkestru Marka Đedovića, sad sam čuo da smo debili, a sa nama ne može niko da diriguje - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

On kaže u klipu: "Matora ih nije navela, a Matora se uvredila", prvo Ivan skače i priča stvari koji se tiču stavova. Koliko ja znam, niti je Ivan Matorin dugogodišnji drug Matorin, kum na svadbi, pa sedi sa Anđelom - rekla je Jelena.
Ja sam ga izabrala za kuma - dobacila je Anita.
Niti je Ivan Matorin prijatelj, niti smo mi neki prijatelji. I ako nekoga odbraniš ovde, koliko znam, oni su prijatelji koji se toliko druže i kumovi su. Za Marka, ništa specijalno, mi nismo nešto preterano razgovarali - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče toga: "debili", to kažem baš zbog ovakvih komentara i za jednu i za drugu stranu. Niti su oni glupi da bi ovako govorili, ali kada ovako odgovaraju, uvek ću tako reći. Ovako Matora ne priča sa strane, ovako Milena ne priča sa strane, niko tako ne radi, a kada dođe crni sto je benignije - rekao je Đedović.
Ti to hoćeš da kažeš da Matora, Kačavenda, Jelena ili ja loše pričamo, a da ostali pričaju ili - skočio je Ivan.
Ako sam od sebe napraviš debila, logično je da ću te ja tako nazvati...Nisi me slušao, nego si verovatno smišljao šta ćeš sledeće da kažeš, jer da si me slušao, dao bi sebi odgovor na to pitanje. Ako tako kontate, onda ste i sada debili. Rekao sam da niste neinteligentniji da skontate da ova priča nije toliko benigna i da Matora ne priča ovako sa strane. Ja dobro znam šta se ovde priča, a šta se sa strane priča. Rekao sam da si debil ako veruješ u ovo što si čuo - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je ovako, onda mene Matora koristi za rijaliti - rekao je Ivan.
Vidiš kako nisi debil kada hoćeš da shvatiš...Ako Matora kaže da Ivan zastupa svoje mišljenje, onda se to kosi u odnosu na ono da se deklarisao da neku stranu. Ivan Marinković je prva rečenica kada je ušao ovde, rekao je da bira strane, tako da i za to možeš da budeš debil. Matoroj je prijalo da čuje: "Vratiću ti Anitu, pa da je šutneš", prijalo joj je da čuje samo da će on da joj vrati Anitu - rekao je Marko.
Matora, ako budeš osetila pritisak ili bilo šta, molim te da kažeš meni i Jeleni da ne provodimo vreme onda više. To da ja utičem i ubacujem rovce Mileni Kačavendi, ne znam šta Đedović onda kada je on kum Aniti i Matoroj, igra na dve strane - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekome smeta što neko gotivi Matoru, šta mene boli uvo kome smeta?! Mene isto zabole što ti gotiviš Anđela - rekla je Jelena.
Da li je Ivan Marinković po ulasku rekao da je odabrao Matorinu stranu?! Jeste. O čemu mi onda pričamo?! - rekao je Marko.
Ne mora neko da kaže da je odabrao stranu, ako je pokazao. Meni si ti iz tvog ponašanja pokazao da si odabrao stranu - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sama donela odluku posle mog prishijatra, da ja nisam neko ko može da podnese bilo kakav teret. Odlučila sam da se posvetim sebi, čak sam se danas i sa Milenom dogovorila da nema više ni o meni ni o osećanjima. Niti sam du*e - gaće sa njim. Ako to tako deluje, rekla sam da to ne treba da radimo - rekla je Matora.
Prilično sam siguran da ovo što je Đedović rekao, da ovo jeste tako, da se sa strane prevrne očima ili nešto, sigurno je tako - rekao je Ranković.
Ja sam govorio da koristiš Matoru za svoje sukobe, Matora i Milena se složile - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.