AKTUELNO

Njen sud su svi čekali!

Darijan Radumirović je nedeljama čekao povratak Miljane Kulić u Elitu, a kada ju je video na vratima Bele kuće on se ozario i sreću na svom licu nije mogao da sakrije.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

Od njenog povratka Darijan i Miljana se nisu odvajali, a od sinoć su zvanično uplovili u ljubavnu vezu. Naime, Darijan je Miljani pripremio poklon za Dan zaljubljenih što je nju oduševilo te ga je strastveno poljubila, a nakon toga su čestitke samo pristizale od takmičara Elite.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim povodom smo stupili u kontakt sa Darijanovom majkom Bahrijom koja nam je otkrila kako gleda na vezu njenog sina i Miljane, a pri tome se osvrnula i na poklone koje su Miljana i Darijan dobili:

Videla sam da su im stigli danas pokloni, lutkica se bas obradovala, mnogo mi je drago! Šta da vam kažem, moj sin je svoj čovek, ja ga podržavam, pa koliko traje nek traje, dok je njemu lepo. Nju volim, pratila sam je, divna je i bas mi je drago - rekla je Darijanova majka pa je uporedila Miljanu i Snežu Kušadasi:
Njih dve uopšte nisu za poređenje. Miljana je lutkica, dobra duša, pametna, a ova… Ona je zlo od devojke, zbog nje sam se razbolela! Ne psuje, ali se onako cinično smeje, toliko laže… Ne znam odakle joj tolika mašta, ona nema obraza ni srama! Gad jedan, ona me je razbolela - rekla je Bahrija.

Foto: Pink.rs

Autor: N.B.