AKTUELNO

Nikola Sarić Sajko bio je jedan od najistaknutijih učesnika muzičkog takmičenja "Operacija trijumf", koje se emitovalo 2008. godine, a nakon dve godine ušao je u rijaliti "Farma".

Nikola se po završetku takmičenja još neko vreme bavio pevanjem, nakon čega je učestvovao u rijalitiju "Farma 2", a potom se potpuno povukao iz javnog života.

Sajko je tada odlučio da se posveti ugostiteljstvu, pa je sa prijateljem otvorio kafić, a kada su razradili biznis, otvorili su još dva lokala.

Krenuo sam da držim jedan kafić sa drugarom, pa drugi i sada treći, koji je više klub i shvatio sam da mi je to isplativije nego muzika - rekao je pre nekoliko godina Sajko, a potom dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Moj život izgleda kafanski i svirački van medija. Sviram baš često, ali ne pevam. Tako mi odgovara, manje stresa i manje razmišljanja. Ne razmišljam o povratku u javni život, ne bih snimao ništa novo, ovako mi je sasvim dobro. Tek sam napunio 30 godina pa se možda i predomislim. Čujem se sa kolegama iz “Operacije Trijumf”. Skoro me je Vukašin zvao na neku zamenu. Sa Anom Bebić se takođe čujem, mada se ona udala i dobila dete, pa se sve manje i manje viđamo. Sada imamo različite navike i različite obaveze - rekao je nekada popularni Sajko.

Zaveo 10 godina stariju koreografkinjuIako je bio miljenikposebno ženskog dela publike, Nikola nije nastavio da plovi muzičkim vodama. Upravo tokom takmičenja planula je ljubav između njega i koreografkinje Milice Cerović koja je sa takmičarima svakodnevno radila na plesnim pokretima.

Ljubav su u početku krili, a kasnije su je i obelodanili, međutim, mnogi su sumnjali u to da će njihova ljubav opstati, budući da je Milica od njega starija 10 godina.

Ipak, Nikola i Milica pokazali su da prava ljubav ne zna za granice, pa su deset godina nakon takmičenja odlučili da se zavetuju jedno drugom na večnu ljubav.

O ljubavi s Milicom je svojevremeno izjavio da je nakon venčanja "sve isto samo što sad imaju burme na rukama i jedan papir u fioci".

Foto: Printscreen YouTube

Ušao u "Farmu" da bi zaradio za album

Nikola Paunović, Sajkov blizak prijatelj koji je sa njim bio u grupi OT bend, istakao je svojevremeno da je pevač veoma snalažljiv i da s njim nikada nije dosadno.

Znao sam da će Sajko ući na Farmu i veoma sam srećan zbog toga jer znam da s njim tamo sigurno neće biti dosadno. On će se dobro snaći jer generalno voli da ide u selo. Još kao dete je često posećivao dedu na selu. Seoski poslovi mu nisu strani, voli seosku idilu i sve ume da radi, sve te muške poslove opravke, popravke, cepanje drva… Jedino mu je možda strano muženje krava. Baš me zanima kako će se snaći u tome. Dobar je i kuvar i ako mu žene budu pružile priliku, sigurno će ih oduševiti kulinarskim sposobnostima - rekao je za „Blic“ Nikola Paunović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sajko je po izlasku iz „Operacije trijumf“, bio u OT bendu, a onda se odvojio i nedavno je radio muziku za seriju „Priđi bliže“ koja se emitovala na nacionalnoj televiziji.

Motivi za ulazak su prvo pare, nedavno je snimio album i planira da ga uskoro izda. Ovo je dobar vid promocije. Ako pobedi, sigurno će kupiti stan - otkrio je Nikola tokom Sajkovog učestvovanja u Farmi.

Autor: Pink.rs