AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Marko Đedović stigao je u Šiša bar, kako bi voditelju Darku Tanasijeviću otkrio kako iz njegove perspektive deluju odnosi u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš odnos Matore, Anđela i Anite? - upitao je Darko.
Ovo mi je tek sad nomralno. Smatram da je ovo realno stanje. Matora i Anđelo su sasuli sve i lice, delili devojke iste, bilo je šta je bilo i sad su se suočili. Ovo je mnogo realnije nego ono Matorino jaukanje nad sudbinom. Matora je juče fiksirala da sam ja tokom onoga što sam rekao da ne mogu verovati da neko počinje raspravu vređanjem prodice, gde je ona sebe pronašla u tome. Ja sam ciljao na ljude koji počinju tako raspravu, a ne da perfidno Matoru provociram. Matora je posle sedela na krevetu i plakala, a meni je Milena rekla da roni suze jer je uverena da sam je ja time ponizio. Očigledno da nije dobro - kazao je Đedović.
Kako ti deluje svađa koju vode Jelena i Ivan sa Anitom i Anđelom? - upitao je Darko.
Slušaj, da Jelena i Ivan peckaju nih dvoje i kao izgovor navode Matoru, nemoj, molim te. Mislim da su se deklarisali da su na Matorinoj strani, a mi nismo na fusbalskoj utakmici, da se dele strane. Zašto su Ivan i Jelena bolji od Slađe Poršeline? Što misle da su bolji? - kazao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti deluju Miona i Ša? - upitao je Darko.
Dva dana u idealnom odnosu. Miona se sad primirila dosta, vidi se da želi da im bude lepo - istakao je Đedović.
Asmin je napolju kontaktirao Kuliće, kako Milja kaže - rekao je Darko.
On je jedna budalatina. Aneli je majka koja je detetu obezbedila krov nad glavom, a on je otac koji ništa nije uradio za svoje dete. Ovo što sam vam rekao vam je sasvim dovoljno . On više nije otac tom detetu. Sramno je šta radi, šokiran sam - kazao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajtew u video-klipu.

Autor: S.Z.