AKTUELNO

Razvezala jezik!

Bivša učesnica rijalitija ''Zadruga'', pevačica Sandra Rešić u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' govorila je o svom novom emotivnom partneru i glasinama koje su se mogle o njima čuti, ali i o kupovini lažnih pregleda na Jutjubu, kao i o svom potencijalnom učešću na izboru za pesmu kojom će se naša zemlja predstavljati na Evrosongu.

- Prvo, on nema novu ženu. Nisam s oženjenim i nema čovek bivšu ženu, slobodan mi je momak. Posle svih natpisa da i ja nađem napokon slobodnog. Kod mog ne možeš da nađeš ni bivšu, ni buduću ženu, samo mene. Ne znam koliko mu košta sat, time se ne bavim, upoznala nas je drugarica, krenulo je spontano i tako se i nastavilo. Ne mogu da kažem da je sutra svadba baš, ali eto... Ja sam dve godine bila sama jer je sve što mi je prilazilo nije bilo slobodno - rekla je Sandra i progovorila o natpisima da njenom dečku smetaju njeni nastupi.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nije da mu moji nastupi smetaju. On živi ovde, ali radiu Dubaiju, naš je čovek i nije Arapin i nije mu dozvoljeno da ima više od jedne mene. Ne sjaji mi se ništa na ruci, kad se ude sjajilo, slikaću i objaviti da sam konačno rekla ''da'' - poručila je pevačica, a onda progovorila o kupovini lažnih pregleda na Jutjubu.

- Čula sam da se kupuju pregledi. Baš sam skoro za jednu koleginicu čula da je platila nešto i da nema nijedan organski pregled i da je sve kupljeno, neki indijski pregledi. Džaba meni da ja kupujem preglede, ako imam milionske preglede, a kad otpevam na nastupu, niko ni ne zna pesmu - rekla je Rešićeva i otkrila čime se bavi njen dečko, ali i da li je beba možda na putu.

Foto: TV Pink Printscreen

-  Sada da budem trudna, u jeku ovakve karijere? Ne. Ali biće i dete! Da je dečko zauzet, krila bih kao zmija noge. Ne znam gde si ti video novčanik, dečko se bavi sportom rekreativno, nije sportista - poručila je Sandra i otkrila da li bi učestvovala na izboru za pesmu kojom se naša zelja predstavlja na Evrosongu.

- Učestovala bih, mislimd a uz dobru pesmu i moju energiju to možed a bude dobro, imala sam pozive nekih ljudi kad je sledeća godina u pitanju. Kad su pesme izbačene bila sam u Dubaiju. Meni je favorit prošle godine bila Zejna, a za ovu godinu sam ostala suzdržana - otkrila je pevačica.

Autor: Pink.rs