AKTUELNO

Strasti su uzavrele!

Prethodne večeri u Eliti su održane 'Nominacije'. Nominovani takmičari su bili Maja Marinković i Uroš Rajačić. Cimeri su birali kome od njih dvoje žele da vide leđa. Posebnu pažnju izazvala je Janjuševa nominacija koji je totalno izignorisao Maju Marinković rekavši da duhove ne komentariše. Takođe svađa Anite Stanojlović i Maje Marinković u kojoj su iznešene teške reči i uvrede, zatim sukob Rajačića i Bebice u kom je moralo da reaguje obezbeđenje. Na kraju večeri voditeljka Ivana Šopić saopštila je da su od strane ukućana nominovani Uroš Rajačić, kao i Aleksa Erski i Sneža Kušadasi koje su nominovali odabrani. Od strane publike sa najmanje glasova u duel odlaze Slađa Bošković i Šan.

Foto: Pink.rs

Među prvim takmičarima koji su nominovali bili su Anđelo Ranković i Aneli Ahmić. Aneli je otkrio da ne želi da komentariše duhove ciljajući na Maju koja smatra da se ona nje plaši zato ne sme da je komentariše

Uroše, ti si dobar momak. Ostavljam tebe. Duhove ne komentarišem - kazala je Aneli.
Janjuš i Aneli se sad brane ćutanjem. Bolje je i tako, kad nemaju šta pametno da kažu. Pokazuju kakvi su roditelji svojim postupcima i na koji način ostavljaju utisak - kazala je Maja.
Da li se plašite da uđete u konflikt sa Majom? - upitala je voditeljka.
Naravno da se plaše. Maja seče istinom - dodala je Maja.

Marko Janjušević Janjuš je svojim nominacijama vinuo Uroša Rajačića u nebesa dok je Maju Marinković totalno izignorisao.

Dobro veče, što se tiče nominacije, krenuću od uroša, veliki sportista bavi se boksom. Moram se vratiti na stvar kada je momka sa leve strane gurnuo, to sam mu zamerio, dečko je kul. Čovek je vredan došao je da vidi kako funkcioniše, lep je zgodan, jedan od lepših momaka koji je ušao, imaš poštovanja prema meni kao i ja orema tebi. Ne bih ti sad dodavao, lepo si se snašao. Gotivim te, ostani ovakav do kraja, Urke tebe ostavljam to je to - kaže Janjuš.
Ja volim kad uče, volim poslušnost, ali pošto sam ja ta koju komentarišete mene ne zanima, čast izuzecima, sviđa mi se početak, Janjuš uči i to je to - kaže Maja.

Naredna koja je iznela svoju nominaciju bila je Anita Stanojlović, ona je nazvala Maju Marinković cveklom iz belog potoka, nakon čega su ušle u žestoku raspravu.

Maja cvekkla iz Belog Potoka. Došla je ovde da glumi Aleksandru Nikolić, ali ti ne ide od ruke. Jako si podla i zla - kazala je Anita.
Iskreno, draže mi je kad neko kaže da me iskreno mrzi, nego da ćuti. Anita mora da zna da ne može da me uvredi. Kad me neko vređa na osnovu fizičkog izgleda, ne vređa me to. Možda sam u telu plastična, ali mi je duša iskrena., Kakva god da sam bila, promenila sam se - kazala je Maja.

Miljana Kulić održala je Maji životnu lekciju u kojoj je iznela da ne treba da gleda muževe od svojih dobrih drugarica i da će time samo da se sroza kao žena.

Počeću od Uroša, uvek si imao poštovanje prema meni. Napala sam te jednom, ali ti si uvek bio fer. Želim da te upoznam i da se družim sa tobom, volela bih da šetamo, lep si momak koji je ušao. Svaka ti čast na samo kontroli, sve najbolje o tebi imam da kažem. Što se tiče Maje Marinković, ona je moja rijaliti sestra, nikada mi ništa nažao uradila, posvađamo se i pomirimo, ali ti si dobar čovek. Ti si Majo dobar drug, ali si mnogo pristrasna za ljude koji misliš da su ti drugari ali nisu. Sviđaš mi se u ovom rijalitiju, dobar si komentator, bez ljubavnih odnosa. Poštujem te kao rijaliti koleginicu. Ne treba da gledaš momke i muževe svojih drugarica. To se ne radi. Jedino što ti zameram je to, ali je tvoja promena vidna. Ostavljam Maju šaljem Uroša jer je znam dugo godina, ko god da sedi preko puta Maje poslala bih njega - kaže Miljana.
Ja Miljanu mnogo volim, normalno je da nekad dođe do sukoba, slažem se sa njenom nominacijom - kaže Maja.

Anita Stanojlović optužila je Milenu Kačavendu da je ukrala parfeme Miljane Kulić i ispraznila ih.

Milena je morala da izvadi Miljanine parfeme, kako bi ih stavila iza svog kreveta. Milena ih nije poslala, nego ih uzela za sebe - kazala je Anita.
Koristila sam ih, ali ne i ukrala - dodala je Milena.
Ja nemam problem sa tim ako je Milena uzela meni parfem, ako jeste. Ovde samo moram da kažem da sam Aniti zahvalna jer je čuvala moje stvari. Da nije Anite, meni bi razgrabili stvari ovde. Tebi sam Anita rekla da smeš da koristiš, imala si pravo na to. Što se tiče Uroša, da se vratim na nominacije on je deško koji je dosta stvari slagao. Sve što sam mislila za tebe, to sam ti i rekla, najiskenije. Nemam problem s tim. Moja stvar je na čijoj ću strani da budem. Majo, lepa si i zgodna. Verujem da su ovde pojedine devojke ljubomorne na tebe. Ja sam tebi zamerila neke stvari i postupke prema Janjušu, ali tebi kao tebi nešto ne zameram preterano. Šaljem Uroša, ostavljam Maju - dodala je Miljana.

Slađa Poršelina odbrusila je Maji Marinković kako je ispala dvoličnba prema njoj, kao i da je toliko volela da je želela da je pita za kumstvo na njenom venčanju ali da je sve to palo u vodu njenom izdajom

Što se tiče uroša istakao se odmah, krenuo je da bude simpatičan da muva devojke, dobar je govornik, itekako umeš da se raspravljaš, ne sviđa mi se tvoja nekontrolisana agresija, imaš pravo na sve ali meni se ne dopada to, nisi za to došao. Svako ovde može i da te opsuje i sve, čula sam da su mnogi ljubomorni na tebe, sviđa mi se ljubavna priča i sa Jovanom. Dečko se istakao odmah, dobar si frajer, svestan si svog izgledam. Što se tiče Maje moja stara/nova drugarica, ja imam top mišljenje. Desila se situacija da sam joj unela neke stvari jedne godine, i rekla sam joj moram da je poljubim. Od kada sam ušla krenule smo da se družimo, Maja je dobar čovek, ali prema meni do pre neki dan. Desila se situacija kada je Maja mene ogovarala na videu, nisam očekivala to da pričaš da sam kadruša, jedina osoba koja me je promenila u prijateljstvu je Maja, ne mogu da kažem ništa loše za Maju, to što si pričala da sam spavala sa matorcima, to je tvoja stavr. Htela sam da mi budeš kuma na venčanju, mislim da si ispala dvolična prema meni, Majinu čestitku sa rođendana čuvam idalje. Mislim da si posesivna u ljubavi i prijateljstvu - kaže Poršelina.

Milena Kačavenda je u svojim nominacijama žestoko potkačila Uroš Rajačića, iznela gnusne uvrede na njegov račun.

Što se tiče ovog oblika života u muškom rodu, mogao si da budeš zaniljiv. Danas si rekao nešto što je neistina, ja vrlo dobro znam šta radim. Što se tiče tvog učešća u rijalitiju, pokazao si sve suprotno od onoga što si rekao, rekao si da nisi pratio rijaliti jer si zauzet sportom, a rekao si da si pratio neke prethodnih sezona, na šta si demantovan. Brzo učiš. Sviđa mi se kako treniraš, možeš da mi držiš privatne treninge. Videće gledaoci ko mlati praznu slamu, mi možemo do pola 4 ovako, hvala što si parlametaran. Pokažao si neko ko nije agresivan, i što si vaspitan, ima dana za megdana - kaže Kačavenda.
Mnogo lažeš. Od tih treninga nema ništa. Zaboraviću veliki niz laži koja ova žena priča - kaže Uroš.
Što se tiče tvog mangupskog ponašanja ti si jedna totalna budaletina, mnogo te je zanelo. Nemoj da te zanosi to lažni Knele, gde si se primio kao saučeće. Ja sam poznavala Kneleta i to je bio jedan pravi mangup za razliku od tebe. Sviđa mi se da te zovem taliban - kaže Kačavenda.

Nenad Aleksić Ša je duboko razočaran Majinim ponašanjem, Miona Jovanović se osvrnula na druženje sa njom, pa joj sasula sve u lice.

Jako sam se razočarao u Maju. Nekad smo bili jako dobri. Očekivao sam da ćeš da ispoštuješ Mionu, ali nisi to uradila. Nisam to od tebe očekivao. Naš odnos je bio nekada dobar, a sad jer nikakav - kazao je Ša.
On je rekao da ja moram da poštujem njegov izbor, kako bi on mene poštivao. Miona je bila moja rijaliti drugarica, koja mene nije ispoštovala - kazala je Maja.
Što se tiče Maje, nas dve smo se družile kad sam ja imala devetnaest godina. Tada sam je odala i rekla da ima emocije prema Janjušu.To sad ne bih uradila, ali isto se tako ne bih družila sa tobom. Nisi dobar čovek kao što si bila. Loša si, kvarna si i podla. Jako si se promenila. Uroš je okej. Šaljem Maju - kazala je Miona.

Lepi Mića smatra da je Uroš Rajačić ušao u rijaliti kako bi bio sa što više devojaka ali da u tome nije uspeo pa je zato isfrustriran, Bebica ustao pa nazvao Uroša kompleksašem što je izrevoltirao Rajačića koji je skočio na njega, obezbeđenje je reagovalo.

Uživam u kometarima. Uroš je neko ko je nov u ovoj priči, ali ima manire kao da je dugo ovde, prema meni je i više nego korektan. Ne treba da ulaziš u svađe sa starijima, da bi bio kako govoriš da nisi takav, to je moj savet. Ja sam ti uvek predlagao da se hvataš mladih devojaka, to treba da bude tvoja priča ovde, smatram da si dečko koji ima figuru za to. Mislim da želiš sad i domah, volim tvoje žestoke rasprave sa muškarcima, ali neke stvari ti ne trebaju. Pokazao si se kao nasilnik po priči devojakama, ali želim ja da vidim i sudim to. Čovek si koji želi da pokaže sebe, ali za to treba vremena, oni bi da budu idoli. Ušao je zbog promocije tako mi je rekso i da budeš sa što više devojaka. Biće Uroš bitna karika. Što se tiče Maje ona je šatro prijateljica Bože i njegovog tate. Maja je neko ko je sa mnom u bekom sukobu već godinama, a meni nije jasno. Ja sam bio na njenoj strani kada joj je bilo najteže, i tad sam valjao. Nisi super kad priznaš neke stvari, oni što ti kažu bravo nisu ti prijatelji, ja sam ti uvek rekao da to nije dobro, voliš da ti ljudi pričaju ono što ti hoćeš da čuješ, a za kritike si hendikepirana. Povodljiva si, voli da te hvale. Ostaviću Maju poslaću Uroša - kaže Mića.
Maja je neko koga ja najviše u kući volim, upoznali smo se preko telefona. Postavila se prema meni kao sestra, znaš da kritikujem kad nešto nije okej, Maju volim najviše i to će tako ostati. Što se tiče ovog ozbiljnog sportiste, prtili smo ga kuma i ja kad trenira. Skočko kad trenira, zanimljiv mi je za vređanje - kaže Bebica
Slina si jedna, pi***ca, pun si kompleksa - kaže Uroš.
Nemam lepo misljenje o tebi, ne sviđa mi se, što se učešća tiće ne sviđa mi se, što se plašiš šta ću ja da kažem. Nebitan je ovde. Ostavljam Maju, a pi***cu šaljem u rupicu- kaže Bebica.

Jovana Cvijanović katapultirala Majin ego u visine, pa postavila ultimatum Urošu Rajačiću i skrenula mu pažnju na put do njenog srca.

Maja je moja omiljena osoba ovde. Energetski smo se poklopile i počele da se družimo. Nije istina da sma tvoj poltron. Mi najbolje znamo šta je u našim glavama. Ti si dobar prijatelj. Uroše, ako želiš da se naš odnos razvija, moraš da slustiš loptu s Milenom i malo prikočiš kad je vređanje u pitanju. Ostavljam Maju - kazala je Jovana.

Bojana Pavlović iznela je sve vrline i mane nomibnovanih takmičara, dok je Ivan Marinković poručio Urošu Rajačiću da mu je antipatičan od početka.

Dajem im epitet superheroji. Što se tiče Uroša njegov karater je jak, gura pravičnost, vrline su mu da je darežljiv, ne sviđa mi se što je brzoplet i impulsivan. Jedan od retkih učesnika koji ima stav i mišljenje. Što se tiče Maje ona mi je mnogo draga osoba , ali ima mane, mnogo je razmažena, sujetna i drama kvin. Dobra si nisi pokvarena, ali ljudi izvlače loše iz tebe. Teraj svoj cirkus. Ti si mi gotivna, poštujem tvoje mišljenje. Šaljem Uroša, ostavljam Maju - kaže Bojana.
Maja zna da bude kvarna i zla kada želi. Ne družimo se napolju, ovde smo korektni, i zna da bude dobar drug ovde. Što se tiče Uroša neću da te savetujem , slažem se sa većinom da si dobro počeo, na ulasku si mi bio antipatičan. Ostavljam Maju šaljem Uroša - kaže Ivan

Teodora Delić otkrila da je odbila Uroša Rajačića dok je on muvao providno, pa ga direktno poslala u izolaciju.

Jako mi se dopada Maja. Nas dve se kapiramo pogledom, ne moramo ništa da kažemo jedna drugoj. Dobra je osoba. Uroše, dobio si jedno malo odbijanje od mene. Ostavljam Maju - kazala je Tedora.

Boža Džons pustio je suze zbog toga što nije prvi nominovao kako bi pohvalio svoju najbolju drugaricu Maju Marinković.

Ljudi, šta je sa Božom? - upitala je voditeljka.
Plače jer će nominovati među poslednjima. Što se tiče Uroša, mislim da se ne ponaša na adekvatan način. Majo, ja ti zameram jer se nisi lepon ponašala prema Janjušu - kazao je Šan.
Moram samo da kažem da ja klošar nisam. Mene mama da čeka do pola šest, nije u redu. Ostavljam Maju - kazao je Boža.

Nakon što su učesnici Elite izglasali Uroša Rajačića kao prvog nominovanog, voditeljka Ivana Šopić otkrila je ko je dobio najmanju podršku publika, ali i kome su Odabrani poželeli da vide leđa u nedelju.

Uroš ide u izolaciju. S njim idu još dve osobe, koje su izglasali Odabrani. Sneža Kušadasi je ugrožena - kazala je voditeljka.
Pridružiće ti se muška oosba, a u pitanju je Aleksa - istakla je voditeljka.
Gledaoci su glasali. U velikom broju su glasali, ali neko od vas nije dobio dovoljan broj glasova i njegovo učešće je ugroženo. Desio se jedan presedan. Šan i Slađa Bošković imaju isti broj glasova. Oboje su nominovani - kazala je voditeljka.

Nakon emisije, krenuli su da čekaju za salon Anita Stanojlović, Maja Marinković, Vanja Živič,Nenad Macanović Bebica i Anđelo Ranković, i ušli u žestoku raspravu.

Ne možeš da me zadržiš na vratima, jel ti radiš nokte, pre tri meseca sam radila nokte - kaže Vanja.
Ali nećeč ući pre Teodore, našla ona da se pravi pametna - kaže Bebica.
Boli me uvo, obe imaju nokte na rukama, a gledaj nama raspad nokti, svako se bori za sebe ovde kako zna i ume - kaže Anita.
Smešan si ko bioskop, odradi nokte jedno dva metra da kopaš oči kad tebi budu kopali smehotresu - kaže Vanja.

U rane jutarnje časove nakon emisije, Bojana Pavlović i Borislav Terzić ušli su u žestoku raspravu.

Nesposoban si da budeš ovde pa ti treba fejk veza, boli vas istina - kaže Bojana
Ko si ti degeneriku, operi zube. Tvoja veza ne postoji - kaže Terza
Koliko ih boli veza od pet meseci, ljubomorna, treba da te bude sramota, izgubila je sve zbog tebe - kaže Terza
Koja sujeta, što si zapenio mu**nja - kaže Bojana

Autor: N.Š.