AKTUELNO

Neočekivano!

U toku su nominacije, a novinarka Ivana Šopić dala je reč Mileni Kačavendi.

Što se tiče ovog oblika života u muškom rodu, mogao si da budeš zaniljiv. Danas si rekao nešto što je neistina, ja vrlo dobro znam šta radim. Što se tiče tvog učešća u rijalitiju, pokazao si sve suprotno od onoga što si rekao, rekao si da nisi pratio rijaliti jer si zauzet sportom, a rekao si da si pratio neke prethodnih sezona, na šta si demantovan. Brzo učiš. Sviđa mi se kako treniraš, možeš da mi držiš privatne treninge. Videće gledaoci ko mlati praznu slamu, mi možemo do pola 4 ovako, hvala što si parlametaran. Pokažao si neko ko nije agresivan, i što si vaspitan, ima dana za megdana - kaže Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo lažeš. Od tih treninga nema ništa. Zaboraviću veliki niz laži koja ova žena priča - kaže Uroš.
Što se tiče tvog mangupskog ponašanja ti si jedna totalna budaletina, mnogo te je zanelo. Nemoj da te zanosi to lažni Knele, gde si se primio kao saučeće. Ja sam poznavala Kneleta i to je bio jedan pravi mangup za razliku od tebe. Sviđa mi se da te zovem taliban - kaže Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je rekla da uzmem njene stvari, ali mene to nije zanimalo, Milena je pakovala njene stvari i mirisala na te parfeme - kaže Anita.
Hvala svima koji su sakupili moje stvari. Anita me je pitala i zatekla pitanjem, da mi je Milena pakovala stvari i da mi nema parfema, danas su mi vraćeni prazni - kaže Miljana.
Mene su optužili da sam lopov, ja sam morala da iznesem ko je pravi lopov - kaže Anita.
Što se tiče, od prvog trenutka Marko sve zna. Nisam prisvojila parfeme stajali su na prozoru - kaže Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.