AKTUELNO

Karambol!

Jovana Šmizla je u svom gostovanju na Red Tv u emisiji 'Pitam za druga' iznela teške optužbe na račun Ane Ćurčić, između ostalog, da je bila nasilna prema ćerki. One su se navodno posvađale oko malverzacija koje je Ana radila sa ćerkinim dečkom, sukob je eskalirao, pa su se njih dve potukle, da bi je na kraju Ana izbacila iz stana - priča Šmizla.

Foto: TV Pink Printscreen

Neće da se javi dete na njene navode, ja njoj uopšte ništa loše nisam uradila, niko nema traume od Zvezdana, ni jedno od deteta, ona je rekla da će doneti knjižicu za doktora, ali ništa od toga nije uradila. Šta da ti pričam kad sve znaš, samo je trebalo vreme da se vidi kakva je ona osoba. Ona je bila sa mafijašima, to nije ništa sporno. Milena kad je dolazila kod nas, uzme sljušti dve litre vina, ona je bila na lečenju od alkohola, ma haos živi. Ana nema ni jednu pravu drugaricu, sa kim se ona druži, nije imala nikoga osim Zvezdana -glasio je snimak.
Šmizlo, sad kad smo pogledali snimak razgovora, zašto ste Ana i ti tad bile u svađi, ona tad još uvek nije bila učesnik rijalitija? -pitala je voditeljka.
Ona je histerisala non-stop, čak je divljala zbog nekih Zvezdanovih kola. Javile su se devojke koje su tome svemu prisustvovale, čak je jednoj i dugovala novac, ta devojka je svašta nešto iznela u javnosti. Ta druga osoba je bila mnogo finansijski loše tako da je zavisila od posla kod Ane i nije smela da priča toliko jer se bojala -rekla je Šmizla.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li znaš nešto o navodima za transfer fudbalera o kome je pričala Kačavenda unutra? - pitala je voditeljka.
Ona svašta radi svojoj deci, tu smo prisustvovali bivši muž i ja, gde su njih dve krenule da se biju. Dotična je terala svoju rođenu ćerku iz stana, gde je njena ćerka rekla da ne znamo kakva je ona i šta joj je sve radila u životu. Dečko od njene ćerke je neki fudbaler i ona je uvela tog malog u priču sa bitkoinima, njega su počeli da šikaniraju za isplate, pa se on zato svađao dosta sa njima. Ana je otišla kod njegovog menadžera i počela tamo da divlja. Njena firma sa bitkoinima nije uopšte bila legalna i ona meni nije ništa isplatila kao što je pričala.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.