AKTUELNO

Nedeljama unazad traje brutalni rat Žane Đorđević Maliković i bračnog para Marinković, Ivana i Jelene. Ivan je u više navrata izneo niz optužbi na račun Žane, a tokom žustrih rasprava u "Eliti" u nekoliko navrata pomenuo je i pozdravio svog kuma Ćatu, kog smo kontaktirali kako bismo saznali više o netrpeljivosti između Ivana i Žane.

Marko Ćatović Ćata, kum Ivana Marinkovića, za Pink.rs kaže da on, po svemu sudeći, "igra rijaliti":

Ne stižem puno da pratim, ali su mi ljudi rekli da me pominje nešto u kontekstu on, Žana, ja... Ono što mogu da kažem jeste da Žanu znam iz kraja, ona je mlađa koju godinu od mene. Žana i Ivan su iz istog kraja, Žanu znam površno, kratko smo se družili... Žaninu rođenu sestru znam bolje, udala se za mog drugara. Šta Ivan tamo o njoj priča, pojma nemam, verovatno igra rijaliti... To je cela istina.

Foto: PINK.RS/N. BRAJOVIĆ, N. ŽUGIĆ

Ivan je više puta ponovio da je sa Žanom svojevremeno, u mladosti, bio intiman, što je ona svaki put oštro demantovala. Ćata, Ivanov kum, takođe smatra da je reč o izmišljotini, kojom se Marinković poslužio u verbalnom obračunu.

Ništa od toga ja u životu nisam čuo o Žani, niti je Ivan to meni pričao. Iskreno, mislim da je to njegovo "oružje" sad, da to izmišlja u svađi, znate Ivana... Žanu ne bih prepoznao, nisam je video 25 godina, sigurno. Setio sam se, znam muža njene sestre iz fudbala, i Ivan ga zna, što je najgore, znamo se svi mi. Žana i Ivan su iz istog kraja, ne znam zbog čega ovo sve treba - iščuđava se on.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Na kraju razgovora pitali smo ga da li smatra da će zajedničko učešće Ivana i Jelene u "Eliti" osnažiti ili oslabiti njihov brak.

Mislim da to što su zajedno u rijalitiju neće loše uticati na njih, oni su se našli. Našli su se, oni žive rijaliti. Kada su napolju, OK se slažu. On je prestao da pije, koliko ja znam, od tada više nema problema. Ivan je specifičan, jedan je čovek napolju, drugi u rijalitiju, to je definitivno. Nije isti čovek, svašta je u stanju da kaže i uradi, a ne misli tako.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Autor: pink.rs