AKTUELNO

Opa!

Sledeće pitanje bilo je za Maju Marinković.

Zbog čega imaš potrebu da se pravdaš nekome napolju kad taj neko juri napolju Dalilu - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne pravdam nikome, ja radim stvari isključivo kako osećam. Ako se meni bude preokrenulo, to je jako teško. Inat mi je u više navrata izašao na nos, jer sam isterala taj inat samoj sebi. Naučila sam kroz greške da je najbitnije kako se ja osećam. Da smatram da je neko vredan toga, da su se u meni probudile simpatije, ja bih ustala i to rekla. Negde mi je najbitnije da ja budem u glavi dobro, a znam da kada sam ovde sama da tu - rekla je Maja.
Hipotetički: Da te je Desingerica okačio na stori, šta bi mu poručila - glasilo je pitanje.
Pozdravila bih ga, on je super momak. Mi smo se upoznali preko zajedničke drugarice Tamare, nije tačno ono što su pisali. On je dečko koji je napravio bum svojom pojavom i performansom. Što se mene tiče, o njemu zaista reči hvale - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dokle ćeš trpeti da te Terza vređa i ponižava i prelaziti mu preko toga. Ako si najgora, on neka sebi nađe sveticu - glasilo je pitanje.
Prelaziću dokle god ga volim, ja sam ga prihvatila takvog kakav jeste - rekla je Milica.
Da li si se noćas uverio kakav je drug Muljez - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram Munju drugarom ovde, ne smatram ga prijateljem, pošto smatram da se prijatelji stiču godinama. Shvatio sam da se on smeje mojim gestikulacijama kada sam nervozan, on se izvinio - rekao je Terza.
Otkud potreba da komentarišeš Teodoru i posmatraš je noću dok je sa svojim dečkom ispod pokrivača - glasilo je pitanje.
Nismo mogli da spavamo Munja i ja i ne znam ko je tu još bio. Smejali smo se, gledali smo sa sigurne udaljenosti - rekao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prošao i vratio se, Uroš i on su gledali, a oni su meni objašnjavali ko je gde - rekao je Munjez.
Meni je neverovatno da se tako komentariše nešto, a ovo nisam očekivao pogotovo od Samira. A onda mi je neverovatno da je Munja u svim pričama - rekao je Bebica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.