AKTUELNO

Razvezala jezik!

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", aktuelni učesnik "Elite", Luka Majčica raskrinkan je pred svima. Naime, kako je otkriveno, Majčica je slagao da mu je Anđelo Ranković rekao kako nikada ne bi bio sa Anitom Stanojlović.

Foto: Ustupljene fotografije

S tim u vezi, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa njenom majkom Angelinom, koja se osvrnula na ove Majčicine laži, te je žestoko udarila po njemu.

- Luka Majčica je slagao s namerom da bi eto i on dobio malo kadra, jer je video da je nebitan totalno, takođe mu je proradio i gnev jer Anđelo i Anita ne žele više da se druže sa njim otkako su videli koliko je dvoličan i ljigav. Svima je jasno da je Majčica to svesno i planski izmislio, pa i pitanja gledaoca su sinoć demantovala Majčicu. Majčicu boli što više nije u Anđelovom društvu i zato je spreman da izmišlja i napada - istakla je Angelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, sinoć se povela tema tokom emisije da su Anđelo i Anita često tema napada od strane učesnika, te ih Ranković žestoko brani. Anitina mama osvrnula se i na ovu temu.

Vidimo da ih boli podrška koju imaju Anita i Anđelo i čoporativno ih napadaju, ja ne znam šta su tim ljudima uradili njih dvoje pa su zaslužili onakve napade. Anđelo i Anita se ne bave uopšte njima, bave se svojom vezom, uživaju, smeju se, ne ogovaraju nikog. Napadaju iz čiste ljubomore, bodu im oči jer imaju ogromnu podršku, a onaj ko ima podršku ima i hejtere, pa možda oni hoće da se ogrebu malo o te hejtere, da njihove hejtere pretvore u svoju podršku. Ali dosta tih napada dolazi i iz kuhinje Jovane Tomić, ona skuva čorbu i onda njeni to serviraju - rekla je Anitina mama za naš portal.

Foto: E-Stock, Pink.rs

Autor: N. Ž.