AKTUELNO

Plaši se jer ću ja izaći kao pobednik - kaže Aneli!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" sa voditeljem Milanom Miloševićem koji je podigao Aneli Ahmić i pročitao joj naredno pitanje.

Da li ti nije žao zato što nisi odmah iznela sve o vašem odnosu već pustila da te kanali? - glasilo je pitanje
Da kajem se, mislim da je greška od prvog dana u meni što nisam znala da objasnim ko je on i šta je. Ne mogu da se nosim sa svim tim, sve mi je teže, želja mi je da se suočim sa njim oči u oči, bukvalno sam sigurna, jednostavno imam tremu da pričam o tome, imala sam velike napade ostavilo je trag, kako čujem sve nove laži i priče sve mi je teže. Ako hoće da priča istinu neka dođe i suoči se sa mnom. Ako hoće da priča neka dođe i puca oči u oči, ako misli da je uprsvu neka dođe. Plaši se jer ću ja izaći kao pobednik, svako pitanje je bilo laž, gde ćeš gore, ne može se suočiti sa mnom, ja sam gledanija od njega i samo govorim istinu - kaže Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Normana osoba, ne može da priča, ti si uradio nešto i otišao. Niko normalan neće izaći i pričati prošlosti iz braka, pričam o normalnim ljudima, sve isto vrti. Boli me ku**c da li će glasati za mene. O njoj znam sve, znam kakva je bila, ali koga zanima to, koga zanima da pričaš šta je radila pre tri godine, pa što si bio sa njom. Da li smo nas dvoje pominjali njega ili bilo koga dok nismo dobili pitanja, da li ih je spominjao neko. Ja ako svoju ženu ne mogu pominjati u pozitivnom smislu, neću je pominjati ni u negativnom. Šta će ona to uraditi, i šta, kakve veze ima što smo mi zajedno, nek dođe nek kaže - kaže Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije pogrešila, sada ne, ali na početku nije htela da priča, kad hoćeš da zataškaš neko sra** ti pustiš neku aferu. Ona je ostavljena , ona je ovde ušla, ćutala do sad, a imala je puno pravo da ga pljuje, i onda on pušta njene glasovne da bi se zaboravilo šta je on uradio, i ne brine o svom detetu. Treba nju da pljujemo, a on teti kupuje Rolex a detetu ništa - kađe Đedović.
Da li je ona pominjala šta on radi, i meni bi pukao da neko priča šta ja radim, a ja da ćutim. Jel si je ostavio, šta želiš od nekog drugog? - kaže Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli je bila skrhkana šta joj se dešavalo, ali je ostala suzdržana, nije htela da ga degradira. I teško mu pada što je sa Janjušem, poklopila bi ga kao Staniju - kaže Lakić

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Autor: A.V.