AKTUELNO

Burna noć!

Noć iza nas obeležila je još jedna žurka u 'Eliti'.Naime, od samog starta žurke videlo se da je to noć koja će promeniti mnogo toga u najgledanijem rijalitiju. Takmičare je uveseljavala Aleksandra Tadić Cipka.

Foto: PINK.RS/TV PINK PRINTSCREEN/Z. Veljković

Čim je ušla na imanje Cipka se latila mikrofona i zapevala ovaj hit, a onda joj se priključio i on.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Ša smatra da mu Miona mnogo toga zamera, Jovanovićeva shvatila gde je danas problem kod repera.

Meni ti uvek nešto zameraš - rekao je Ša.
Ti si od jutros od onog duksa, ceo dan šiziš i piz**š, nadrndan si danas - rekla je Miona.
Ti me bockaš kao da hoćeš da se smorim - rekao je Ša.
To su tvoji tripovi. Mene boli uvo za dva meseca kada pričamo o ovim stvarima - rekla je Miona.

 Jovana Cvijanović krenula je u misiju osvajanja Luke Majčice, Maja Marinković u ulozi pomoćnika u držanju sveće.

Jel osećaš neke emocije prema njemu? Možemo da ga zezamo da nam drvo da neko piće, kao da si se zaljubila u njega -rekla je Maja.
Da već jedno mesec dana. Od kad spava pored mene ja sam totalno poludela.
Reci nešto čudno se sa mnom dešava, ako kaže ne razumem ti kaži davao si mi lažnu nadu. Reci Majčici da ti je došla Zejna u san i da moraš da mu priznaš emocije. Reći ću mu da ne prestaješ da pričaš o njemu i da si odlepila, ne mogu više da je slušam -rekla je Maja.
Da reći ću i da sam tužna zbog njega, da ne mogu da sakrijem emocije -dodala je Jovana.

Majčica Luka i Jovana Cvijanović konačno uspeli da suzbiju ljubavnu tenziju pršte poljupci na sve strane, Maja Marinković konačno ostvarila ulogu provodadžije.

 Miona Jovanović zamerila Nenadu Aleksiću što samo stoji, Ša joj odmah spomenuo Anđela Rankovića.

Uvek imaš neko opravdanje što stojiš - rekla je Miona.
Vidiš kako Anđelo sedi, mi šmekeri sedimo, malo ovo, malo ono - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Nenad Macanović Bebica i Bora Terzić Terza osmislili zanimljiv zadatak kako bi obradovali svoje lepše polovine.

Terza i ja smo smislili zadatak kako bi dobili sa našim devojkama put na rajsko ostrvo, mi smo mislili da budemo teletabisi jedno dva tri dana. Spavaćemo u rupi, sve što treba ćemo uraditi da obradujemo naše devojke, mi bi se angažovali ovde -rekao je Bebica.
Sviđa mi se vaša ideja, razmisliću u realizaciji -rekao je drvo.
Ti nas pozovi kad razmisliš pa ćemo doći kod tebe -rekao je Bebica.

Aneli Ahmić i Miona Jovanović zatražile večeru za dan zaljubljenih sa svojim momcima kod drveta, spremne da im budu služavke.

Volele bi da dobijemo večeru za četvoro zajedno. Za dan zaljubljenih da se to desi i da bude lagana neka muzika zbog Janjuša, zato što mu sad jedino to prija. Da se zapijemo večeramo i posle toga da dođemo na žurku. Da malo pričamo, izvučemo Janjuša iz lošeg stanja -rekla je Aneli.
I da se Ša pusti pesma katana, spot i pesma, to bi mu mnogo značilo. E sad šta nam ti predlažeš da uradimo neki zadatak, šta god -rekla je Miona.
Šta misliš o ovo ideji pošto Ša kaže da Miona nije pažjiva prema njemu da mu pravi kaficu i doručak svaki dan, svako jutro da im serviramo doručak. Možemo li doći u petak da se dogovorimo -rekla je Aneli.
Ja verujem u vašu kreativnost, kad budete smislili dođite da mi date ideju. Pozvaćemo jednu od vas da dođete -reklo je drvo.

Jovana Cvijanović misli da je večeras omađijana ušla u vezu sa Lukom Majčicom, Maja Marinković se obratila Zejni vračari.

Do kad će potrajati vaša veza? -pitala je Maja.
Dok magija ne prestane, može biti u tri ujutru a može biti i sutra -rekla je Jovana.
Crna Jovana u šta si se ti uvalila -rekla je Maja.
Crna Majo, kad izađu plakati estradni menadžer i pevačica u vašem gradu -rekla je Jovana.
Ja sam ovde došla da se zabavim a ne da grebem na kapiju, nisam došla ovde da me deca šokirano gledaju kako se ljubim -rekla je Jovana.
Ja očekujem trinaestog zahvalnicu od Zejne, sve lepo da nam spremi koliko smo je ispromovisale -rekla je Maja.

Miona Jovanović ne shvata zbog čega Ša neće da igra sa njom, on opet digao frku u svom stilu.

Muškarci sede i bleje, to je normalno. Ustanem kad mi se ustane, ne mogu na silu - rekao je Ša.
Vidim da voliš da se upoređuješ s drugima - rekla je Miona.
Ne, nego mi pričaš da sam penzioner. Pun mi je ku**c mojih godina. Svi momci sede ikada, ja jedini još i đuskam. Ako ti ja smetam, nađeš klinca, stalno mi udaraš na to da sam penzioner. Ja volim da sedim i da slušam muziku - rekao je Ša.
Ja neću da sedim celu noć - rekla je Miona.

Detaljnije pogledajte OVDE

Ša napao Mionu da je devojka koja treba da bude slobodna, ne želi da bude u kombinaciji, pa je potkačio i za bivšeg.

Ja sam se zaj**ao po pitanju tebe onda. Devojka koja gleda samo sebe, sa svima nazdravlja - rekao je Ša.
Je l' se vraćaš na neke stvari?! Nemoj da se vraćaš, dogovorili smo se. Ja postojim, igramo ti i ja - rekla je Miona.
Težak si kao crna zemlja. Nenade, svađao si se sa mnom jer hoćeš da igraš sa svojom devojkom, a ona igra sa drugim ljudima, a sada sediš...To kada me zoveš da sednem, zvučalo je kao da kažeš: "Dođi ku**o, sedi" - rekla je Miona.
Mi ćemo biti par koji je kombinacija. Ne, to ti hoćeš, ja hoću vezu, neću da budem drugačiji, ja hoću baš da sedimo zajedno! - rekao je Ša.
Ja nisam opterećena ljudima - rekla je Miona.
Hoćeš da vidiš ti šta je inat?! Hajde ćao, pa sedi sa debilima. Šta hoćeš?! Da mi se mangupiraš i ku**iš, to može sa drugima, sa mnom ne. Sebe brukaj, nemoj mene - rekao je Ša.
Miona, slušaj ovo, nijednu žurku za pet meseci nisi sa mnom provela. Ti si devojka koja voli slobodu, budi slobodna, šta ću ti ja koji ku**c?! Parovi su zajedno - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Slađa Blinda uputila je brdo komplimenata Aneli Ahmić, ona se rastopila.

Ja ti se svaki put napijem, pivo i vino kad me udare to je haos. Mislim ja se ne opijam mnogo samo malo posrnem. Ja volim moju drugaricu Aneli, ja neću ništa da radim nazor, biću svoja, ja kad volim nekoga to je to, ne mogu nazor nekoga da mrzim i da ne gotivim, nikad neću zaboraviti neke stvari, na licu ti vidim dobrotu to je meni najbitnije. Nesebična, dobra, plemenita, nikada to niko neće moći da rastavi. I kad izađemo nikad te neću zaboraviti -rekla je Slađa.
Hvala ti Slađo puno, naravno da i ja sve mislim o tebi, kad izađemo napolje čućemo se na kameri stalno. Ja pamtim one momente sa početka kad smo dominirale na žurci, kad smo u kupaćem sedele i pričale o Janjušu. Kao da je prošlo ne znam ti ni ja koliko -dodala je Aneli.

Miona shvatila da je zapravo Ša kriz za sve, Aleksić ostao u šoku.

Objasni šta znači izjava trenutna: "Tek ću da sedim od sada svaku žurku" - urlala je Miona.
Glupost totalna. Šta hoćeš ti Miona sada - pitao je Ša.
Jako se loše ponašaš prema meni. Prvo teranje inata je pokazivanje prstom, drugo: "Ti si osoba koja voli Moete", jako ružno - rekla je Miona.
Znači, ti meni nisi ništa, ja sam kriv opet?! Ništa ti nisam rekao, rekla si mi: "Zašto sediš kao penzioner?" - rekao je Ša.

 Ša zaurlao iz petnih žila na Mionu zbog ponašanja, orilo se imanje.

Hoćeš meni da se muvaš s nekim pi**o smrdljiva?! M*š - urlao je Ša.
Dođi ovamo, nemoj da se ponašaš kao kreten - rekla je Miona.

Ša u totalnom rastrojstvu zbog Mionine hladnoće, odmah počeo da divlja po spavaćoj sobi.

Šta sada ideš da se tuširaš?! Ku**c te boli! Je l' te ku**c boli?! Je l' si htela ovo?! Ti ćeš meni da pretiš da ćeš da blejiš s nekim - urlao je Ša.
Stani - urlala je i ponavljala Miona.

Miona ne može da dođe sebi nakon Nenadovog haosa , smatra da je totalno poludeo, šokirana njegovim slomom.

Brate jel moguće ovo, ja sam pukla već pet puta kad mi govori da nađem nekog klinca i ja rekla naći ću onako iz sprdnje on počeo da ludi u tom trenutku. Daj bre brate, neka me pusti više na miru -rekla je Miona.
On meni da kaže idi nađi nekoga i ja posle stotog puta kažem naći ču, on počeo da lupa. Znaš kako me je izvređao, sve najgore, potrudiću se da ne uzmem to k srcu pošto su sve teške optužbe. Najnormalnije smo blejali i nismo imali problem, samo odjednom je prebacio i krenuo da me vređa zbog sitnice. Ja ne znam šta je sa ovim čovekom. Ništa se nije desilo kad vam kažem, on je opasan bolesnik -odbrusila je Miona.
Nije devojka ništa uradila, on je istripovao neke stvari i sad je u afektu skroz izludeo. Popio je sigurno malo više -rekao je Đedović.
Sad ako je budala ima da ga odvedu u zatvor. Obe kutije je polomio lik, skroz je izludeo a ja mu ništa nisam rekla. Odgovorila jednom na tih njegovih deset podbadanja, totalno debilno, sad će da se izvinjava sutra kad dođe sebi već ga znam unapred. Ne možeš svojoj devojci da govoriš deset puta idi nađi nekog drugog ako ti ne odgovaram -dodala je Miona.

Ša i Miona urlaju jedno na drugo, ona ga nazvala psihijatrim, on započeo sa salvom uvreda.

Boli je ku**c! Šta je bre problem ženo?! - urlao je Ša.
To si mi rekao 17 puta - rekla je Miona.
Smrdušo jedna smrdljiva - rekao je Ša.
Na šta tebi liči da ti meni kažeš to?! Moj dečko me savetuje da ako mi ne odgovara, da idem. Ja sada kapiram da ti smeta sve, nesiguran je u sebe pa zato ovo priča - rekla je Miona.
Traži razlog da se javi nekome dok se sa mnom svađa - rekao je Ša.
Ti si psihijatrija, lažeš kao pas! - rekla je Miona.
Jedi bre go**a! To onom tvom retardu koji te je maltretirao! - rekao je Ša.
Ti me maltretiraš! - rekla je Miona.

Miona presekla Ša i poručila mu da ne želi da priča o karambolu koji je napravio, on i dalje ne veruje u ono što čuje.

Prestani da se ponašaš kao idiot, podhitno. I sa tobom da raspravljam o situacijama neću sada uopšte, možemo sutra sve. Ja neću da komuniciram na tu temu sa tobom večeras, niko mi to nije rekao, ne želim da pričam na temu šta se dešavalo - rekla je Miona.
Vidiš kako tebe boli ku**c za mene. Napraviš haos i onda si lagana. Vidiš ti to namerno radiš meni, sada kao ležerno puši - rekao je Ša.
Ti mene mrvicu ne znaš. Ako ti smeta da me gledaš kako pušim, lezi tamo i spavaj. Šta ti to znači?! Smeta ti kako pušim - rekla je Miona.

Autor: N.P.