AKTUELNO

Zadrugarka koja je sinoć zauvek napustila Belu kuću poslala je pismo svojim sada bivšim cimerima.

Kako je Nena Petrović sinoć zvanično napustila Belu kuću, u studiju je iskreno pričala o svojim utiscima iz učešća, a između ostalog, napisala je pismo u kom se jasno izjasnila ko će biti vođa za novu nedelju koja predstoji.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, evo mene na putu ka kući. Pa, hajde, moram reći ko je vođa, na kraljičino mesto seda Vojke - napisala je u pismu Nena.

Kako je bio iznenađen, Vladan Vojinović Vojke je ostao bez teksta, ali je usledilo jedno veoma interesantno pitanje koje mu se otelo: ,, I šta sad da radim" ?

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ove Nenine odluke, Vojke je dobio gromoglasan aplauz zato što su svi takmičari nestrpljivi da vide kako će se snaći u ovoj ulozi, s obzirom na to da se do sada nijednom nije izjasnio šta misli o svim ukućanima, pa ostaje nedoumica kako će se ophoditi prema svima, kao i kako će odlučiti o nečemu najvažnijem - budžetu koji sleduje svakom ponaosob.

Iako još nije rekao koga će izabrati za svog omiljenog ukućanina, Sara Reljić je unapred zauzela svoje mesto, jer smatra da će ona biti ta.

Foto: TvPink Printscreen

Ako izabere neku drugu, polomiću mu i ruke i noge. Moram reći da će biti akcija u WC-u, tradicija se nastavlja - rekla je Sara.

Nijedan takmičar do sada nije imao ništa protiv da bude gazda, s obzirom na to da oni uživaju svaki slobodan trenutak u hotelu sa posebnim privilegijama, a Vojke je ipak želeo da to mesto ustupi nekom drugom, što po pravilima nije moguće.

K. Ristić

#Vojke Đans

'