AKTUELNO

Oni je znaju najbolje!

Nakon ljubavnog kraha sa Dušanom Jovančevićem, pevačica Tanja Savić se preselila u grad gde živi sa sinovima, ali svoje najmilije često posećuje.

Posle saznanja medija da je Tanja Savić uspela ponovo da se zaljubi i uplovi u vezu sa pilotom, njen ljubavni život i dalje intrigira javnost, a prve komšije, prijatelji i rođaci su sada progovorili o njenom životu i otkrili do sada nepoznate detalje.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi komšija je otkrio da je upoznao Tanjinog dečka pilota, ističući da je on pravi za nju.

Dolazio je na slavu, družili smo se tu. Dečko je mlad, fenomenalan. Čim su Tanjini roditelji primili pilota u kuću, znači da je dobar - istakao je prijatelj pevačicinih roditelja, otkrivajući da Tanja mnogo bolje živi nego kada je bila sa Jovančevićem:
Dušan nije bio loš, voleo je da popije i da se luskuzira. Zadnjih 10 godina sa njim nije ništa stekla. Sad je napravila sigurno pola miliona evra otkako se razvela, sad ima partnera, kupila stan, plac, u Malom Mokrom Lugu ima kuću, pomogla je roditeljima ovde malo da srede.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Ceo komšiluk je imao samo reči hvale za Tanju.

Ona je najbolja pevačica, naša komšinica. Često dolazi kod svojih roditelja sa decom, uvek se javi kada dođe - kazala je komšinica iz ulice u kojoj je Tanja ranije živela.
Tanja ne pomaže roditeljima oko poljoprivrednih poslova, ali im finansijski pomaže. Ona živi u gradu. Ona jeste dobra, ali novac radi svoje, malo se uobrazila – rekao je Tanjin sugrađanin.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Mirko Rodić

Podsetimo, Tanja Savić je uplovila u ljubavnu romansu sa pilotom Muhamedom Bešićem Mukijem, koji ima 27 godine i rodom je iz Bijeline, a živeo je u Nemačkoj i Belgiji, dok je sada u Americi. Za njihovu vezu se saznalo početkom godine, a pevačica je istu obelodanila sredinom godine zajedničkim fotografijama.

Autor: Pink.rs