AKTUELNO

Bez ustezanja!

Pomirenje Danijela Dujkovića Munjeza i Stefani Grujić podiglo je veliku prašinu. Njih dvoje su uspeli da prebrode sve poteškoće koje su imali, te su odlučili da zakorače u mirnu luku, u kojoj uživaju već nekoliko dana. Portal Pink.rs kontaktirao je njegovu majku, kako bi prokomentarisala novonastalu situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Munjina mama se osvrnula na vezu svog sina, te je otkrila da li podržava taj odnos.

Nemam ništa da kažem za tu devojčicu, moj sin odlučuje o svom životu. On je nemirnog duga. Stefani se u njega zaljubila u njega, ali ne mogu da kažem da se ne dopadaju jedno drugom. Ona njemu odgovara - kazala je Munjina majka.

Ona se osvrnula na Munjine odnose u Beloj kući, kao i svađe koje je imao u prethodnih nekoliko dana.

Tamo nema pravog prijatelja, to su sve rijaliti kolega. Čisto sumnjam da će se posle toga nastaviti neko druženje. On se druži sa Terzom, upoznala sam i njegove roditelje, oni su dobri ljudi, mislim da možda sa njim može da opstane druženje. Jedino što mi smeta je onaj mali Uroš, namerno provocira mog sina. Moj sin mu je davo hranu, a sada mu ovako vraća. Sve redom provocira. U redu je da se posvađa sa neki, ali ono učestalo ne mogu da razume. Što se tiče one tužbe za koju je Marija Malivuk rekla da će da pokrenuti tužbu protiv Munje jer je spominjao njenu decu, a ona je ta koja je rekla tokom svađe sa njim uvredila dete njegove sestre, koje njemu jako znači. On nema svoje dete, zato je njemu njeno dete najpreče i zaboli ga kada neko da sebi za pravo da ga spomene - istakla je Munjezova majka.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: S.Z.