AKTUELNO

Dragana Mirković najavila humanitarne koncerte i podržala svoju decu!

Dragana Mirković nedavno je otpočela svoju turneju ''Do poslednjeg daha'' kojom obeležava četiri decenije karijere koncertom u Tuzli pred prepunom dvoranom Mejdan, iako je prvobitno planirano da to bude iz beogradske Arene.

Ona je svoje koncerte u Štrak Areni odložila za 16.i 17.februar nakon smrti njene svrkrve, a nedavno na konferenciji koju je održala otkrila da će svi naredni koncerti biti humanitarni!

Svako ko je kupio karte za Arenu postaje automatski učesnik humanitarne akcije. Niko nije znao da će ljudi biti učesnici te akcije. Eto pored ljubavi prema meni, učiniće i dobro, humanitarno delo, rekla je Dragana, pa progovorila o humanosti svog sina:

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da pohvalim svog Marka... Njemu se obratio dečko na Instagramu za pomoć, bilo su mu potrebne pare. Poslao mu je novac i to svoj, koji je on zaradio. Ponosna sam na njega, rekla je ona pa porogovorila da li njena deca sada žele da se eskponiraju:
Moja deca i dalje ne žele da se ekponiraju. Manuela mi je skoro rekla ''Zašto li sam i na 3 meseca otvorila profil, sada svi znaju kako izgledam''. Marko je malo drugačiji, profil koristi i za biznis.

Foto: TV Pink Printscreen

Još nisam upoznala Markovu devojku. Inače iako Marko puni 23 godine on je jako stabilna, otresita mlada osoba, jako ozbiljan. Ja znam da, kao što sam dobra majka, biću i dobra tašta i svekrva, zaključila je Dragana..

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs