AKTUELNO

Isplivali do sada nepoznati detalji iz života popularnog pevača.

Nemanji Vujičiću, reporteru emisije "Premijera - Vikend specijal", i ove nedelje u okviru rubrike "Odakle se sele" pošlo je za rukom da otkrije do sada nepoznate i ekskluzivne informacije o našim najpopularnijim javnim ličnostima, a izvorište još jedne ekskluzive ovaj put bio je Zemun, rodno mesto pop zvezde Saše Kovačevića.

Foto: TvPink Printscreen

Vujičić je imao priliku da razgovara sa Sašinom sestrom, najboljim prijateljima, učiteljima i nastavnicima, koji su za njega imali samo reči hvale, ali i da obiđe obrazovne ustanove koje je pohađao, kao i kafić u kojem je održao svoj prvi nastup pre tačno petnaest godina.

Foto: TvPink Printscreen

- Sašu smo upoznali ovde 2002. godine, on je dolazio kod nas dok je išao u školu, bio nam je gost. Prvi nastup je imao tu kod nas 2003. godine - otkrio je Milorad Dangubić, vlasnik kafića u kojem je zemunska publika prvi put upoznala talentovanog Kovačevića, koji se u ovom lokalu često sastajao sa pokojnom Ksenijom Pajčin, sa kojom je bio veoma blizak - čak se šuška i da su bili u emotivnoj vezi, o čemu Kovačević nikada do sada nije govorio.

Foto: Pink.rs

Dolazili su kod nas na večeru, da popiju piće. Dolazili su da l' sami, da l' sa još nekim u društvu... Ne mogu da se prisetim sad - bilo je sve što je o njihovom odnosu želeo da otkrije vlasnik kafića u kojem su se Ksenija i Saša sastajali.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Ksenija Pajčin

#Premijera-Vikend specijal

#Saša Kovačević

'