AKTUELNO

Asmin Durdžić, bivši muž Aneli Ahmić, aktuelne učesnice "Elite", nedeljama unazad u javnost plasira pogrešnu sliku o životu i odrastanju njegove ćerke Nore, koja se dok Aneli boravi u Beloj kući nalazi kod njene sestre Site Ahmić koja je odlučila da ovog puta stane na put svim njegovim lažima.

Ona je odlučila da stane na put svim Asminovim lažima, te je tako ekskluzivno za emisiju "Premijera Vikend - Specijal" otvorila vrata svog doma i u ekskluzivnoj ispovesti otkrila sve ono što je zapravo istina.

S obzirom na to da su u javnost plasirane i informacije da Anelina porodica nema struju i vodu, te tako Nora, kako se navelo, odrasta u nepogodnim uslovima, Sita Ahmić više ne želi da ćuti, te je ekskluzivno za "Premijeru Vikend - Specijal" odlučila da progovori i u okviru svoje ispovesti stane na put svim lažima koje su mesecima plasirane.

- Hvala što sam mogla da vas ugostim, to mi mnogo znači. Odlučila sam da je ovo moje poslednje oglašavanje, ne želim se više oglašavati što se tiče "Elite", sestri ću biti podrška. Ispričaću vam istinu o svemu što se događalo, da demantujem stvari koje su se pisale o mojoj sestri i o našoj porodici celoj. Ovo je moj stan u Sarajevu gde živi Nora, sprovešću vas kroz njega da vidite da mi imamo sve što nam je potrebno kroz život da se više ne vodi polemika o tome - rekla je Sita, a iza nje se mogu videti Norine igračke, kao i skladni dom, te je jasno da Anelina ćerka odrasta u veoma skromnom domu koji ima ulsove za odrastanje i život deteta.

Video: Pink.rs

Ali, to nije sve! Pored toga, ekipa ove emisije spremila je brojne ekskluzive jer premijerna kamera i ove nedelje nije mirovala, te su mnoge naše poznate ličnosti na razne teme govorile upravo ispred njihovih kamera.

Zato ne propustite upravo na TV Pink ekskluzivnu ispovest Site Ahmić u ''Premijera - Vikend specijalu''.

Autor: Pink.rs