AKTUELNO

Danas se navršava 40 dana od tragične smrti Mihaila Janjuševića, najmlađeg brata učesnika "Elite" Marka Janjuševića Janjuša, koji je sebi oduzeo život u 27. godini.

Tim povodom, ožalošćena porodica i prijatelji upravo stižu na pomen, koji će se održati na lokalnom groblju "Dvorine" u njegovom rodnom Prijepolju, gde je sahranjen 27. decembra prošle godine, dva dana nakon što je njegovo beživotno telo pronađeno u iznajmljenom stanu u Beogradu.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Janjuš je vidno utučen i slomljen, kao i njegov (srednji) brat Boris, sa kojim je zajedno, u pratnji rođaka, krenuo od porodične kuće ka groblju, gde će najmlađem bratu "dati 40 dana".

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Podsetimo, Mihailo Janjušević pronađen je mrtav 25. decembra 2023. godine. Prema prvim, tada nezvaničnim informacijama, sumnjalo se na samoubistvo, što je kasnije i potvrđeno - Mihailo je sebi oduzeo život vešanjem, u 27. godini. Nakon samo dva dana, 27. decembra, najmlađi od trojice braće Janjuševića sahranjen je u rodnom gradu u Prijepolju, a sahrani su prisustvovali porodica, prijatelji, sugrađani. Mihailo je, inače, bio zapažen na društvenim mrežama - bio je zaposlen u jednoj IT kompaniji, bavio se i modelingom, a bio je i zaljubljenik u teretanu. Na mrežama se spekulisalo da je Mihailo sebi oduzeo život zbog sajber nasilja koje je doživljavao na društvenim mrežama, međutim njegov brat Marko demantovao je ove navode, budući da nisu poznati jasni razlozi zbog kojih je digao ruku na sebe. Kako je Janjuš ispričao, njegov najmlađi brat nije ostavio oproštajno pismo, a poslednja poruka koju je poslao bila je upućena majci - emotikon srca.

Foto: PINK.RS/N. Brajović/INSTAGRAM.COM/JANNMIHA/Pink.rs/Z. Veljković

Autor: pink.rs