AKTUELNO

Meni je neverovatno da neko ko ima toliko godina da bude takav - izjavila je Natalija!

U emisiji "Pitam za druga", voditeljka Anastasija Buđić ugostila je Nataliju i Sanija Trik FX. U rubrici "Komentarisanje naslova" gosti su komentarisali sledeće:

O Mioni moram da kaže sve najlepše. On je navikao da sve njegove žene skaču i viču sem Ivane. Kulturna je, fina je, nikog nije uvredila. Ja vidim Nenada koji stalno vrši pritisak na nju. Njena porodica je fina i kulturna, njena majka je u šoku. Ša je posesivan i meni je neverovatno da neko ko ima toliko godina da bude takav. Ali da mi neko drobi toliko ne bih mogla tako. Nenada znam i u korektnim smo odnosima, i mislim da je izgubio zlato jer je Ivana divna. Nenad voli te opasne ribe - kaže Natalija.

Foto: RED TV Printscreen

On hoće da ih ukalupi, smeta mu kratka odeća - dodala je voditeljka.

Sani je naučio Mionu da mesi hleb. On nije loš čovek, zaistaje okej. Napravio je greške, mislila sam da će se opameniti ali on idalje opet i opet, ne znam šta mu je sa mozgom - kaže Natalija.

Šta ti misliš kao žena, da nekom muškarcu da diktira toliku nesigurnost? - pitala je voditeljka.

Nedostatak ljubavi u detinjstvu, pogodio ga je razvod. Ali mislim da je njegova najbolnija tačka što se nije ostvario kao otac, ne možeš biti tako posesivan - kaže Natalija.

Foto: RED TV Printscreen

Moraš da komuniciraš sa drugim ljudima, i onda čujem neke priče, ne možeš samo da budeš sa jednom osobom, moraš malo da se izdvojiš - kaže Sani.
Ljubomora njegova mi je neshvatljiva ali ima nas raznih, ja bih mu posavetovala da ode kod nekog psihloga jer ga ni jedna žena neće trpeti - kaže Natalija.

Detaljnije pogledajte video-klipu!

Autor: Pink.rs