AKTUELNO

Iza sebe ostavio je sina Iliju kojeg je dobio u braku sa pevačicom!

Nedeljko Braca Zatezalo, preminuo je nakon kraće bolesti, a prethodnog dana na beogradskom groblju Lešće najmiliji su se zauvek oprostili od njega.

Zatezalo je bio najveća ljubav pevačice Zorice Marković i prvi zakoniti muž, a u braku su dobili sina Iliju.

Pevačica se na početku svoje karijere udala za Bracu.

Bio aktivan u ugostiteljskom biznisu

Braca Zatatezalo je godinama bio aktivan u ugostiteljskom biznisu, ali je takođe bio poznat po druženju sa brojnim javnim ličnostima, sa kojima je negovao prijateljske odnose.

Pevačica, koja je na vrhuncu slave pevala u filmu "Tesna koža", svojevremeno je ispričala kako se provela ljubavnica njenog muža kada ih je uhvatila na delu. Ljubavnica je "letela" sa splava kada ju je Zorica dohvatila, a ona je, gostujući u jednoj emisiji priznala da se pokajala što je ispričala javno kako je izabrala nasilje kad ih je zatekla na delu.

-Istina je. Nisam normalna što sam to pričala. Šta će sad da pomisle moji udvarači. Imam ja godina, ali i dalje imam tu energiju. Svi će da se razbeže jer će da misle da hoću da se bijem", rekla je Zorica i otkrila da je shvatila jednu nezgodnu stvar tek pošto je bacila ljubavnicu u vodu. "Ona sve viče Help, help, help, a ja se misli šta bre help?! Onda shvatim da ona ne zna da pliva! Nisam znala da ne zna da pliva leb ti poljubim. Ali mnogo me je iznervirala stvarno!
Bio je Romeo sa Dorćola, otac, prijatelj, brat, muž više puta. Živeo je pravim boemskim životom, punim plućima. Bečno će nam nedostajati - glasio je govor prijatelja sina Ilije pre nego su Bracu spustili u raku.

Sarađivao sa mnogima

Mnoge poznate ličnosti su sarađivale sa njim, a svi su imali samo pozitivne reči o njemu.

U jednoj ispovesti muzičar, Goran Dimitrijadis Dima, potvrdio je da mu je Zatezalo dosta pomogao u karijeri.

Pevačica je jednom prilikom na svom Instagramu okačila fotografiju iz perioda ljubavi sa njim.

Na sahrani bivšeg muža pevačice sin Ilija nije krio tugu ni suze, a mnogobrojne ličnosti iz javnog sveta pojavile su se na beogradskom groblju.

Autor: Pink.rs