AKTUELNO

Promenio mišljenje!

Ivan Marinković otkrio je da je promenio mišljenje o Aneli Ahmić, te i da je sada na njenoj strani u priči sa Asminom Durdžićem.

Na prvom pitanju mi je Aneli bila nesigurna, voleo bih da taj čovek dođe. Sve što ova žena priča sada, sve više verujem njoj. Ja bih takvu osobu izazavao maksimalno. Možda je Aneli u nekom momentu ostala bez struje, nije platila račun, pa se on uhvatio za to. Vidim da je živeo na foru, verujem da mu je ona pomagala - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

To što oni verovatno kriju sad, da li je sponzoruša žena koju muškarac na foru uzima pare, pa je obasipa poklone - nije. Iznad svega bih voleo da vidim to suočavanje, već sam na jednoj strani ,maksimalno. Ispašće sve smešno napolju ukoliko ne dođe ovde. Do pre neki dan mi je bilo tu i tamo, sad već smešno. Ako ima neki dokaz da nema struje, ako ima doakzd a je o ona radila to i to, onda nema veze s mozgom - rekao je Ivan.
Ovde pričamo o budalaštinama dal je čovek ostao od kuće ili nije. On se toliko pogubio - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek me ne poznaje, a napisao mu je 200 poruka i okrenuo me 600 puta, sada mi je jasno zašto je to radio. Niti sam se javljao na telefon, niti sam odgovarao na poruke. Ne znam da li je Stanija toliko glupa, ne znam da li bi žena moja stupala u javnost da me brani za nešto o čemu nema pojma. N eznam da li postoje tao glupi ljudi. Morao bih tu osobu da ubedim da je to tako, ili je ona toliko glupa., Zato bih voleo taj duel, ne znam zašto ne sme da dođe - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvodi postoje za stvari kojima se on bavi, pričamo od trenutka ulaska u brak do dana današnjeg. Treća stvar ocena stanja proodice u kojoj bi dete trebalo da odrasta, porodica koja se prijavljuje za tuču. kur*arluk, izjave koje deda od deteta daje, na koji način, da se izanaliziraju, kompletno šta on rradi od njihovog ulaska u brak. To je pitanje na koji način bi se ophodili prema tom detetu, onda bi dozvolili da se bilo je*ačica tog tate ophodi prema tom detetu. Uz priloženu celokupnu dokumentaciju - rekao je Marko.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.