AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Pevačica Barbara Bobak preko noći je postala jedna od najtraženijih i najplaćenijih pevačica, međutim odlučila je da smanji broj nastupa.

- Ja se lavovski borim protiv umora, odmorim kada sam na godišnjem odmoru – kaže Barbara Bobak koja je donela važnu odluku u ovoj godini.

Barbara Bobak smanjuje nastupe

– Dogovorila sam se sa timom da malo smanjim obim nastupa jer je previše, počelo je da mi utiče i na glas i na raspoloženje. Niko nije željan para, želim da ljudima dam svoj maksimum i bolje je da smanjim obim nastupa kako bih uvek bila na dvesta posto– objašnjava Barbara.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko je bliska sa članovima svog benda svedoči i činjenica da je nekoliko njih živelo u kući kod njenih roditelja.

– Bili su kod mene u kući dve godine, sada su se raselili. Bili su tu i za moje, pomagali su, to je bilo vrlo zanimljivo. Bila sam im podrška u startu i potrajalo je, ali neka je- ispričala je pevačica.

Inače, Barbara Bobak put estrade krenula je iz svog rodnog Futoga, a njeni roditelji, mama Svetlana i tata Saša otkrili su ekipi emisije "Metar moga sela" ko je ona zapravo i koliko se razlikuje od one Barbare koju publika ima priliku da vidi na sceni.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Roditelji su nam rekli i ko je Barbara Bobak koju mi ne poznajemo. Ko je ona u svoja četiri zida. Publici se predstavlja kao jaka, čvrsta, energična, a tata kaže:

- U principu je takva. Ona je transparentna osoba, nije licemerna i puno puta je povređena u životu zbog toga bila, to je na mene, kada ulazi u neko prijateljstvo, ulazi u neku vezu, bilo šta, ulazi ovako - objašnjava nam tata Saša šireći ruke i dodaje:

- I sve od sebe daje i onda kad to ne dobija bude povređena. Ali takvi smo, tako nas je Bog sazdao, nosimo to.

Autor: Pink.rs