AKTUELNO

Pevačica Sanja Stojanović bila je popularna 2007. godine, kada se pojavila u takmičenju "Zvezde Granda", gde je dogurala do finala. Međutim, njen eksplicitni snimak, koji je preplavio domaće medije, njen talenat je bacio u potpuno drugi plan.

Sanja se ubrzo povukla sa estrade, budući da nije mogla da se nosi s brojnim natpisima medija, osudom javnosti i pritiskom, a danas živi potpuno drugačijim životom i izgleda znatno drugačije. Jednom prilikom gostovala je u jednoj TV emisiji, gde je priznala kroz šta je sve prošla kada je njen bivši dečko pustio privatne snimke u javnost.

- Moje pevanje u takmičenju je nekako palo u senku baš zbog tog eksplicitnog snimka, tako da ljudi ni ne znaju kako ja pevam i kako radim - rekla je pevačica.

- Kada se snimak pojavio, poželela sam da me nema. Nisam umela da se sa dvadeset godina nosim sa novinarskim pitanjima i novinarima, iz toga razloga sam se i povukla. Bilo mi je lakše da nestanem, da me nema i da nikad više ne pišu ništa o meni.

Kako je priznala u Grand magazinu, najteže joj je bilo da u oči pogleda oca i brata.

- Jeste bila velika sramota, ali Bože moj. Nikoga nisam ubila, niko nije ispaštao zbog mene, šta sad?! Ne mogu da nestanem i da me proguta zemlja - objasnila je Sanja.

Autor: pink.rs