AKTUELNO

Bez ustezanja!

Ovonedeljni vođa u ''Eliti'' Aleksa Erski, postavio je noćas za potrčke Teodoru Delić i Nemanju Gačića, što nije prijalo Nenadu Macanoviću Bebici, te je sa svojom devojkom obavio razgvor o izolaciji u kojoj će boraviti narednih sedam dana.

Portal Pink.rs kontaktirao je Teodorinu majku Slavicu, kako bi dala sud o situaciji u kojoj se nalazi njena ćerka.

Foto: Pink.rs

Teodorina majka se osvrnula na odluku Alekse Erskog da u izolaciju pošalje upravo njenu ćerku sa Nemanjom, kako bi se otkrilo da li emocije između njih postoje.

Teodra voli samo Nenada. Ne postoji nikakav Gačić, oseća se veliki pritisak pojedinaca u kući da ona oseća nešto, pa spominju i onog Uroša Rajačića, od toga nema ništa. Moja ćerka voli samo Nenada. Ne mogu da garantujem da li će biti zajedno do kraja života, ali sam sasvim sigurna da će biti dugo zajedno - kazala je Teodorina majka.

Slavica se osvnula i na tvrdnje da Gačić grabi svaki momenat Bebicinog odsustva, kako bi se našao u njenoj blizini.

Gačić zna da moja ćerka voli Nenada. On nju gleda kao drugaricu. Oni pričaju o nekim temama, koje nemaju veze s nekim ljubavnim kontekstom. Kad se Teodora pomiri sa Bebicom, stavi tačku na odnos sa Gačićem, jer ne želi da se pomisli da ima neke emocije prema njemu. Milena je najveći neprijatelj ljubavi moje ćerke i Nenada - istakla je Slavica.

Foto: Pink.rs

Autor: S.Z.