AKTUELNO

TikToker Nenad Lazić Neca, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", godinama unazad kuburi s viškom kilograma, a sada je odlučio da ih se jednom za svagda reši. Pošto dijete u njegovom slučaju nisu urodile plodom, Neca se odlučio za sve popularniju operaciju smanjenja želuca u Turskoj.

Neca je ranije na društvenim mrežama najavio da je skupio novac za dugo željenu operaciju, te da će uskoro otići na put i rešiti se kilograma, a taj dan je upravo došao. Lazić se jutros oglasio s beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", uoči ukrcavanja na let za Istanbul.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Pozdrav, dragi moji, evo me sad u gejtu, čekamo avion za Tursku. Iskreno, nemam tremu, da vam kažem. Potpuno sam opušten. Mislio sam da će da bude gora atmosfera kada se budem pojavio na aerodromu. Tu su i ljudi koji idu sa mnom isto na operaciju. Pružite mi podršku, a naravno, ja ću vas o svemu obaveštavati i videćete da će sve da bude u redu - vedar je i nasmejan Neca, koji je dodao:
Dragi moji, o baveštavam vas da krećem u Istanbul. Javljam vam sve! Budite jaki za mene! Voli vas vas Neca - poručio je bivši zadrugar.

Podsetimo, istom zahvatu se na leto 2022. podvrgla i Miljana Kulić kojoj je, zbog komplikacija koje su usledile, nedeljama život visio o koncu. Srećom, sve se na kraju dobro završilo, a Neci želimo uspešnu operaciju i brz oporavak.

Autor: pink.rs