AKTUELNO

TV zvezda Ana Pendić (45) duže od dve decenije je aktivna na domaćoj javnoj sceni, a godinama je već gledamo u emisiji "Paparaco lov" na Pinku. Osim svojom profesionalnošću, gledaoce oduševljava i svojom lepotom, kao i besprekornom linijom u petoj deceniji.

Mnogi se pitaju koja je tajna Aninog savršenog izgleda, međutim, ona priznaje da, na iznenađenje mnogih, uopšte ne voli da trenira.

Vojkan mi često kaže da 10 godina nisam potrčala. I nije daleko od istine, ne volim da trčim i vežbam, ali dosta pešačim, na 14. sprat često se penjem peške, a u poslednje vreme preskačem vijaču sa Sarom - rekla je ona svojevremeno.
Vodim računa o tome šta i kada jedem, najčešće je to voće i povrće – jedem i meso, ali bih lako mogla bez njega. Slatkiša se ne odričem - rekla je jednom prilikom Ana.

Ana ima ćerku od deset godina koja je centar njenog sveta. U srećnom braku je godinama i ističe da je suprug odlično poznaje.

- Bavimo se našim brakom, ne uzimamo ga zdravo za gotovo. Daleko od toga da je uvek sve divno i harmonično, ali trudimo se da i povremene rasprave iskoristimo kako bismo unapredili odnos. Učimo iz grešaka i ne ponavljamo ih. Ja sam malo glasnija i volim da dramim, ali Vojkan me dobro poznaje i zna kako da kanališe moje često bespotrebne frke - rekla je ona svojevremeno.

Autor: pink.rs