AKTUELNO

Dok aktuelna učesnica "Elite" Aneli Ahmić vodi ratove u Beloj kući sa nekim od učesnika koji se ne slažu ili joj pak, ne veruju, njena rođena sestra Sita Ahmić vodi medijske ratove van Bele kuće.

Naime, pored medijskog rata koji je vodila sa Stanijom Dobrojević, bivšom zadrugarkom koja je preotela, kako Aneli kaže, muža njenoj sestri, samim bivšim mužem Asminom Durdžićem, Sita se trudi da svoju sestru odbrani i da dokazima i argumentima dokaže da je Ahmićeva u pravu.

Foto: RED TV

S tim u vezi, s obzirom na to da Ermina Pašović, bivša zadrugarka i otac Stefana Karića, Osman Karić, ne štede reči na Anelin račun, te skoro pa svakodnevno bez dlake na jeziku i sa puno uvreda komentarišu Ahmićevu, Sita je na svom Instagram nalogu uzvratila.

- Znate li koliko nas briga šta pišu neki klošari tipa neki narkoman Osman ili neka nemajka Ermina koja i kada je u istom gradu gde i njen sin živi sama, a sin kod majke. Npr. taj Osman ima blata više nego svi učesnici zajedno i tako, eto baš nas ne zanima što beda piše čisto da znate - napisala je Sita na svom instagram nalogu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs