AKTUELNO

Razvezala jezik ko nikada!

Za portal Pink.rs oglasila se Angelina majka Anite Stanojlović koja je još još jedanput podržala vezu svoje ćerke i zavodnika sa Zvezdare.

Upitana da prokomentariše česta prepucavanja ćerke sa Matorom, Angelina je kao iz stopa odbrusila da Anita samo odgovara na konstantno pominjanje i provociranje od strane Matore! Onda se osvrnula i na Anđela i kako on gleda na to:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Anita nikada prva ne provocira Matoru. Kao što možemo ispratiti, van stola Aniti nije tema Matora. Ima potrebu da joj odgovori kada ona nju potkači. U svakom izlaganju, i kada tema nije Anita, Matora priča o njoj, kao što smo imali priliku da vidimo kada su bile nominacije. U jednom trenutku sam pomislila da je Anita nominovana koliko ona priča o njoj. Naravno da ne može ostati imuna na to sve. Andjelo i sam ima razumevanja za to, i sam je rekao da za stolom i treba da joj odgovori, dostojanstveno. Njih Matora ne intresuje sve dok prva ne krene provocirati. Oni su to rešili. Ne bih previse u to zalazila, normalno je da imaju nekad sukob mišljenja, a meni je jedno bitno da to reše kao i do sad a, na normalan način, bez lomljenja i burnih reakcija, rekla je ona pa se osvrnula i na ponašanje Milene Kačavende prema Aniti.

Foto: TV Pink Printscreen

Kačevendina izjava da će joj otvoriti glavu mi je monstuozna. Pitam se kako bi ona reagovala da neko to njenom detetu kaze... na to treba da joj odgovori, ali bez dodatnih ulazaka u priču. Andjela mogu razumeti da hoce da je zaštiti od dodatnih sukoba jer i onako se malo, malo pa neko zakači za njih. Anita reaguje na prvu, posle to oni sve reše. Sve dok se ovako drže, moju podrsku imaju,rekla je Angelina i dodala:

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Mileni, kao jednoj majci ne priliči da se onako obraća Aniti koja moze dete da joj bude. Anita je jos uvek mlada, neiskvarena, ne zna da se nosi sa njom, koja je već prošla, što bi se kod nas reklo i sito i reseto. Stid da je bude za onu izjavu, neka otvara glave gde je navikla, mog deteta nek se mane! O kompetentnosti lažne kume najviše govori činjenica da je pala na lažnog verenika... sto njemu nije glumila mafijašicu i ženu sa vrelog asfalta. Kome ona bilo šta da kaze, žena u tim godinama pala na pricu o “pokojnom vereniku”! Neka ide da sprema one paprike za njega, bolje bi joj bilo! Ja bih znala s anjom da se izborim, Anita je dete za nji... Žena koja je majka da izgovori da drugom detetu otvara glavu je monstruozno. Ja to sebi nikad ne bih dozvolila! U tome je razlika izmadju nas, a ne po mestu prebivališta, zaključila je ona.

Autor: Pink.rs