AKTUELNO

Prašina koja se podigla nakon što je kao bomba odjeknula vest da se razvode Melina i Haris Džinović ne spušta se.

Kreatorka je još pre nekoliko dana spakovala kofere i otputovala u Sarajevo, gde trenutno boravi. S druge strane, pevača smo prošlog četvrtka sreli ispred kuće, ali tom prilikom nije želeo da komentariše razlaz.

Prema rečima našeg izvora, bliskog porodici Džinović, članovi porodice su odlučili da se sklone, dok se prašina ne spusti:

- Melina je u Bosni i Hercegovini već nekoliko dana. Verovatno će sledeće nedelje doći u Srbiju. Haris je takođe van grada. Nisu očekivali da će ovolika pompa da se podigne, pa su odlučili malo da se sklone. Svakako da oboje vode svoj život kako smatraju da treba. Imaju privatni, poslovni i emotivno odvojeni život.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

U više navrata smo pokušavali da stupimo u kontakt i s Melinom, za koju se šuška da je u novoj vezi, i s Harisom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive. Kada je u četvrtak objavljeno da se njih dvoje razvode, najpre se oglasila kreatorka. Ona nije htela da komentariše te navode kad su je novinari pitali, ali ih nije ni demantovala.

- Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno - poručila je Melina za Pink.rs, dok je Haris izjavio da se sprema za put i da ne može ništa da priča.

Autor: Pink.rs