AKTUELNO

Vrhovni sud ukinuo je odluku Županijskog suda o zajedničkom starateljstvu Severine Vučković i Milana Popovića nad sinom Aleksandrom, pa je starateljstvo nad dečakom dodeljeno ocu, o čemu već par dana bruji region!

Popularna pevčica Severina se pojavila prvi put u javnosti nakon informcaije da joj je sud oduzeo dete i dodelio starateljstvo ocu.

Ona je prošle noći imala veliki koncert na Jahorini, a na samom početku koncerta obratila se ovim potresnim rečima:

Nisam ustala iz kreveta 4 dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i pokloniti vam se - počela je Seve i dobila aplauz od publike.

Video: privatna arhiva

Pre svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage... Kako mi je lepo predsednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj... Da ovih dana uopšte smognem snage ustati iz kreveta i ispratiti dete u školu i da svima vama koji mi dajete neizmernu ljubav pokušam lično se zahvaliti. Ne smem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima. Posebno mojim kolegama sa scene. Moj inboks na Instagramu je pun. Mnoge od vas dele sa mnom svoja iskustva, ima potresnih koja su me rasplakala i jako puno ih je baš iz BiH koje su žrtve nasilja institucija. Znam i za jedan slučaj iz Hercegovine, majku dve curice da idu ocu zlostavljaču, koji h je obe silovao - pročitala je Severina i dodala:

Foto: Instagram.com/severina

Kažu da moramo ćutati i biti pokorni kad su deca u pitanju. Ja sam ćutala uporno i pokorno, druga strana je pričala, a ja sam čekala i verovala hrvatskom pravnom sistemu, kao što to žene u Bosni veruju. Ćutala sam dok mi nisu prvi put oduzeli dete. Od tada govorim o nepravdama sistema, o organizovanoj otmici dece kad su bogati i moćni očevi u pitanju. I ja neću stati, i nadam se da i vi, sve žene iz BiH nećete stati - rekla je ona.

Autor: Pink.rs