AKTUELNO

Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova posle 22 godine ljubavi i 10 godina braka, dvoje dece, Haris i Melina Džinović rešili su da stave tačku na svoj brak.

Kako su mediji pisali, velelepna vila će posle sporazumnog razvoda pripasti Melini, koja će tu da živi sa decom, ćerkom Đinom i sinom Kanom.

Najaktivniji u porodici Džinović je najmlađi član, sin Kan, koji je jutros išao po lekove u apoteku, a kasnije je, kao da se ništa ne dešava u porodici, odlučio da ode u teretanu.

Foto: Foto/KOBRA

Budući da je vila na Senjaku ogromna, a poznato je da je pevač veoma pedantan, porodica ima i kućnu pomoćnicu, koja je danas došla na radno mesto u 13.30, baš kad je Kan napuštao kuću.

Podsetimo, Haris Džinović je, osim u poslu, perfekcionista i u privatnom životu. Pevač nikada niej krio da voli kada je u kući sve pod konac, a njegovoj opsesiji da svaka stvar bude na svom mestu čudila se i supruga Melina kad su tek uplovili u emotivnu vezu.

Foto: Instagram.com

- Ja jesam perfekcionista, sećam se Meline kada je došla u Pariz prvi put i pitala me je da li sa nekim živim ili mi neko dolazi da sređuje. Kod mene je sve poređano, svaka majica, svaki peškir, svaka košulja ispeglana, stan čist, veš mašina radi, sve stoji gde treba - prisetio se pevač koji ne može da podnese kad mu neko pomera stvari.

Autor: N. Ž.