AKTUELNO

Voditeljka Jovana Jeremić, koja je nedavno ponovo u žiži javnosti, ovaj put zbog ljubavi sa bogatim biznismenom Draganom Stankovićem iz Begaljice, a da uživa i da joj prija može da se oseti i iz njene samouverenosti.

Svaki put kad se pojavi u Jutarnjem voditeljka skrene pažnju i stajlingom, pa je tako i ovoga petka izazvala lavinu komentara jer je pred kamere stala u crnom topu na bretele i rese, ali bez brusa pa su tako bujne grudi upale u prvi plan.

Jovana je, inače, u jednom intervjuu izjavila da na sebi nije radila ništa.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nisam radila nijednu operaciju. Ja kad budem planirala da radim , ja ću to snimati, a to će se dogoditi u sledećem delu godine - rekla je Jovana za medije, a onda je otkrila i šta želi da promeni na sebi.

- Planiram da mastima popunim grudi, jer su mi se posle dojenja dosta urušile. Ja sam imala fantastične grudi, i generalno sam protiv silikona, a to što budem radila je poseban vid kampanje vezan za moj imidž. Nikakvi silikoni, samo prirodno.

- Nisam radila plastične operacije, samo sam prirodno tako starila. Sve je moje, čak i nos, ja imam jako lep rimski nos - otkrila je ona tada i dodala:

- Jedino šta sam menjala na licu, jesu usne, ali to ne spada u plastične operacije. Ja sada imam 31. godinu, i imam prelepo lice, tako da je tu razlika u godinama u pitanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. Ž.