AKTUELNO

Generalno, nisi napravila nikakvu veliku grešku, nego je stvar do izraza, rekla je Jelena.

Trinaestogodišnja Lana Vučenović otpevala je "Black velvet" od Alane Majls. Žiri je bio oduševljen izborom pesme, ali je ovog puta Lana dobila četiri glasa i šansu da u baražu popravi utisak.

Foto: TvPink Printscreen

- Nije bila petica zato što je ovo četvorka, kao kuća, iz mnogo razloga. Prvo, van ritma si bila, pod broj dva, netačna si bila, jer imaš impostaciju glasa, falset ti je divan. A valjda ti je čudno impostiran glas. Strofe su bile sve tačne i vrlo lepe! Strofe su mi se baš dopale, a onda refren gde baš treba da budeš "na keca", tu kasniš i taj vibrato te vuče unazad - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam pre bila za to da ona ostane petica. Sagledala sam sve takmičare danas i bilo mi je ovo za pet. Ima dosta toga što može da se popravi, ali ukupan utisak mi je dobar. Bilo je van ritma. Glasom si se meni dopala i moglo je da mi prođe kao petica - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Pa tu je negde, pet minus, četiri plus. Moglo je da bude i petica, negde između. Dobre su bile strofe i kad je bio refren, falilo mi je glasa, volumena. Generalno, nisi napravila nikakvu veliku grešku nego je stvar do izraza - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Lana Vučenović

#Pinkove zvezdice

#emisija

'