AKTUELNO

Bez zadrške, dali svoj sud o temi koja je zaintrigirala javnost i izazvala oprečne komentare!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka''. Voditelj Milan Milošević dao je reč Mensuru Ajdarpašiću kako bi prokomentarisao sukob Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Aneli znam pet meseci, ne mogu da kažem da je mrzi, ali sam se nadovezao na celokupnu priču. Ne mogu da znam kakav je njen muž. On blati nju, ona njega. Stanija nikakvo pravo nema da priča bilo šta o njihovom detetu. Ona nije merodavna da govori i priča nešto o njihovom braku. Možda je Aneli bila ta koja je u prošlosti imala neke pogrešne korake, ali ja nemam pravo da ja pričam o njenom braku i njenom detetu. Ivan Marinković je razumeo šta sam ja rekao, kao i Đedović. Stanija ne može da pokrene nikakav postupak, jer ko je ona da to uradi?! Suvišno je da pričam ja o njoj. Shvatam sve, ali ne mogu da razumem neke stvari. Detalji su iz Stanijinog izlaganja jako morbidni. - rekao je Mensur.
Aneli ne spominje ni Staniju, ni Asmina. Oni žele da je dovedu do ludila. Šta se dešava to, koga bre zanim ova tema da se oni sad guraju da komentarišu ovo?! - kazao je Janjuš.
Asmin sad glumi velikog oca, gura Staniju da komentariše sve, a ona jedva čega da glumi moralnu gromadu, kako bi oprala sebe. Asmin ima pravo da se javno obrati i kaže šta misli, ali Stanija nije neko ko je merodavan. Ako nas Asmin ubedi izlaganjem u to što priča, to je onda to. Suludo je da Stanija blati Aneli i govori kakva je ona, a ništa od toga nije videla - kazao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.