AKTUELNO

Želi da istera pravdu!

Marko Janjušević Januš održao je Aneli Ahmić lekciju nakon što su čuli šta je Stanija Dobrojević iznela vezano za njeno majčinstvo i njenu porodicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Radi se o tome da ovi ljudi hoće da te nagrde - rekao je Janjuš.
Vidi da žene da oblate mene i moju porodicu. Boli me samo što mi dete uzimaju u usta i govore da prosi - kazala je Aneli.
Znaju(Stanija i Asmin) da će to doći do tebe i povrediti te. Nisi govorila da je loš otac. Moja žena je mogla sve da kaže, ali nikada nije rekla da sam ja loš otac. Nikada u životu. Veruj mi da je imala razlog za sve drugo da me pljuje, ali nikada nisu ni njeni, ni ona govorili nešo loše. Moja žena je mogla da me vređa, ali ja sam bio njen izbor i volela me je takvog. Ne kažem da sam monstrum, ali u vezi ljubavnih stvari je mogla da kaže svašta - kazao je Janjuš.
Volela bih da se suočimo i da ga demantujem, pa da vidimo ko laže. On je patološki lažov. Čovek samo laže. On(Asmin) nju(Staniju) šalje da ga zastupa. Neka se suoči sa mnom ako sme, pa da otkrijemo sve. Jasno je da ona ide i skuplja popularnost preko grbače mog deteta. Rekla sam istinu o Asminu i tu stala, a on ne prestaje da me blati i izmišlja sve i svašta. Ne zna niko profil tog čoveka. Živela sam sa njim tri godine. Ne mogu da objasnim kako se on ponaša, a ona zastupa njega, čoveka koji je mene tražio dok je bio sa njom. Demantovala sam ga i tek ću ga demantovati jer za sve imam dokaze - kazala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.