AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca''. Naredno pitanje voditelj Milan Milošević postavio je Danijelu Dujkoviću Munjezu.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita je privarila Matoru, ali to nije razlog da joj ne izjavi saučešće. Ovo nije razlog da koristiš situaciju i od nje praviš spletke - glasila je konstatacija.
Rekao sam joj na garnituri da je vreme ona ode i izjavi joj saučešće. Pitao sam Matoru da li je moguće da joj je Anita izjavila saučešće, a da je meni rekla da je boli ku*ac za to - kazao je Munjez.
To nije istina. Anita je prilazila svima i tražila savet kako da joj priđe i izjavi saučešće - kazao je voditelj.
Anđelo je mene okrivio da sam slagao, ali ja tvrdim da je Anita rekla da je boli ku*ac - kazao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica mi je rekao u kupatilu rekao da joj je ujak umro, a ja sam rekla da ne znam kako da uradim to, jer sam osetila potrebu, ali nisam želela da zvuči kao provokacija. Prišla sam joj i izjavila saučešće. Munji sam rekla da želim da joj izjavim saučešće, ali da ne znam na koji način - kazala je Anita.
Je l' se čuje da sam rekao da je ljudski da priđe? - upitao je Munjez.
Munjo, rekao si to, ali Anita nije rekla da je boli ku*ac. Praćeni ste 24h, postojao bi dokaz da je to izrtečeno - kazao je voditelj.
Tvrdim da je ona(Anita) rekla to - istakao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da verujem kakav lažov. Mislim da je jasno - rekla je Anita.
Čekaj, ako si je pohvalio jer je ispala čovek i izjavila Matoroj saučešće, kako se nisi zapitao što je hvališ, ako je rekla da je boli ku*ac, kao što tvrdš? Čuješ li ti sebe? - upitao je Đedović.
Ti(Munjez) si neko ko je ovde došao i rekao da ti je Sara pušila ku*ac - kazao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije  pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.