AKTUELNO

Jedna od najskandaloznijih estradnih afera 2019. godine bila je navodna veza pevača narodne muzike Mitra Mirića s izvesnom Draganom Janićijević, iako je on dugo godina u braku sa suprugom Suzanom.

Dragana je, inače, pevačica iz Prokuplja, a tada se pisalo da su vezu otpočeli dve godine pre nego što se za istu saznalo. Nakon što je u javnosti "pukla bruka", pričalo se da je pevača supruga Suzana izbacila iz kuće. Mitar se, međutim, oglasio i ispričao da ništa što mu se stavlja na teret nije istina, te da ga je Janićijevićeva iskoristila zarad popularnosti.

To ona radi da bi sebi digla cenu. Snimiš joj spot, a ona to zloupotrebi, pa slika, i tako. Idemo dalje - izjavio je tada Mirić jednom prilikom i poručio da nije izbačen iz porodičnog doma.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojčić

Nema od toga ništa! Šta će mi žena reći - ništa! To je deo profesije. Svakog zakači ponešto. Neću da se pravdam, nismo na sudu. Nema ništa od toga i to je to - tada je rekao.

Inače, Lepa Gaga je i nakon skandala nastavila da provocira Mitra, pa je tako na svom Fejsbuk profilu izbacila njegovu pesmu "Glas razuma".

- Ja i moja malenkost. Najlepši spot - napisala je ona uz objavu.

Ipak, čini se da se tu zaustavila, te više nije kačila ništa što ima veze sa Mitrom Mirićem, već isključivo svoje fotografije na svom Fejsbuk profilu.

Autor: pink.rs